fbpx
HomeFEATUREDReclamă la MARIJUANA pe facebook!
spot_img
spot_img

Reclamă la MARIJUANA pe facebook!

- Publicitate -
spot_img

Nu vi se pare amuzant cum „standardele facebook” se activează imediat când cineva vorbește despre alegerile americane, vaccinare covid sau alte teorii ale conspirațiilor?

Ei bine, țineți cont de faptul că, în această seară am găsit – pe aceeași rețea de socializare atât de promptă în apărarea tinerilor de lucrurile care „ar putea fi jignitoare” – o reclamă la un website care comercializează nici mai mult nici mai puțin decât MARIJUANA – drog de risc pentru traficul căruia faci între 5 și 7 ani de … facultate.

Site-ul cu pricina, PROMOVAT pe facebook, comercializează mai multe tulpini de marijuana, pe care adminii site-ului le denumesc, în mod ingenios, „flori CBD”.

Canabidiol (CBD) este un compus organic găsit în planta de cannabis, cunoscută și sub numele de cânepăCannabis sativa, având până la 0,2% concentrație de THC.” – scrie wikipedia.org

Ei bine, după cum ați citit mai sus, în Cannabis sativa (plantă ILEGALĂ în România) se găsește până la 0.2% concentrație de tetrahidrocanabinol.

Spre comparație, într-unul dintre produsele comercializate de website-ul promovat pe facebook și anume Amnesia – concentrația de THC este … de 0.12%.

Iată cum își descriu cei de la Organic Herbs planta Amnesia: „

Amnesia este numele dat mai multor tulpini, care cumulativ au câștigat cel puțin 18 premii. Amnesia a fost înregistrată oficial ca fiind încrucișarea dintre Bubblegum și Super Silver Haze.

  • Total THC: 0.17%
  • Total CBD: 3.76%” și o vând cu 55 lei/gram.

Ei bine, am căutat exact aceeași plantă pe un alt site, care RECUNOAȘTE că vinde semințe de canabis.

Iată ce spun cei de la Royal Queen Seeds, despre aceeași Amnesia: „

După ce genele haze au ajuns în Olanda și mai mulți hibrizi au fost creați, un imigrant american a combinat unul dintre acești hibrizi cu un o plantă masculină derivată din semințe vechi de haze, creând astfel Amnesia Haze. Colecția noastră de semințe de marijuana nu ar fi fost completă fără una dintre cele mai bune haze-uri de pe piață, așa că am reușit să punem mâna pe niște semințe de Amnesia și le-am feminizat.

Randament și creștere

Amnesia Haze este o plantă bine întreținută, care crește cu puțin peste un metru înălțime, până la aproximativ 120 cm. Poate fi cultivată în aer liber, dar va avea nevoie de o vreme caldă, precum cea din Australia, Africa de Nord și California, cu toate acestea poate fi necesară cultivarea ei într-o seră din cauza perioadei lungi de înflorire.

Amnesia Haze este una dintre tulpinile de canabis cu cele mai ridicate randamente, producând 70-80 g per plantă, ajungând la producții de +- 650 g pe metrul pătrat sub o lumină de 600 w. În aer liber, dacă are parte de mult soare, poate avea producții foarte mari, ajungând până la 700 g per plantă. Având în vedere ca este o plantă sensibilă, atunci când este cultivată în aer liber necesită mai multă îngrijire, deoarece problemele legate de vreme, paraziți sau irigare îți vor afecta recolta finală. Amnesia haze poate fi crescută atât în pământ, cât și hidro, fiind potrivită pentru metoda SoG.

Deci, după 4 luni de creștere și 2 săptămâni de uscare și conservare, ești în sfârșit pregătit să fumezi mult așteptata Amnesia Haze. După primul joint sau bong suntem siguri că vei fi mai mult decât satisfăcut de rezultatul obținut după lunga așteptare. Amnezia Haze este într-adevăr una dintre cele mai bune tulpini de canabis din întregul nostru stoc.

Efecte

Fiecare fum îți oferă un high mental cu adevărat psihedelic, capabil să trimită orice consumator în spațiu. Aroma este proaspătă și fructată, așa cum te și aștepți de la o haze, făcând fumatul să fie și mai plăcut. Fumătorii sunt avertizați că aceasta este o tulpină foarte puternică și, după cum sugerează și numele, consumatorii de multe ori nu mai sunt capabili să gândească limpede după o sesiune de fumat.

Deci … dacă facebook vă permite să cumpărați marijuana, doar pentru că e descrisă ca „floare CBD” … ipocrizia e maaaaare!

Desigur, pentru a se acoperi din punct de vedere legal, cei de la Organic Herbs au postat următorul avertisment: „

Imaginea afișată servește doar ca exemplu și se poate abate major de la produsul original. În plus, concentrația de CBD și THC poate varia și diferă în funcție de lot. Florile noastre nu conțin pesticide și erbicide. Acestea pot fi găsite în Catalogul comun al UE și, prin urmare, sunt aprobate pentru cultivarea legală a cânepei în UE. Concentrația de THC este sub valoarea de 0,2%, motiv pentru care produsele noastre pot fi trimise și distribuite în UE.”

 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: