spot_img
spot_img

Rând pe rând, deputații clujeni combat manipularea liberală

spot_img

La începutul acestei zile, PNL Cluj a lansat o petardă de presă, prin care îi acuzau pe deputații PSD Cluj de faptul că ar fi votat împotriva autostrăzii Mureș – Iași – Ungheni.

„Mirosind” că ar fi vorba despre o manipulare, RefleqtMedia.ro a lansat o cercetare proprie, pentru a afla adevărul din spatele votului acuzat de PNL Cluj.

„Ceea ce au prezentat liberalii se referă la un amendament respins de comisie, pentru care am votat NU. Voturile pot fi verificate pe site-ul Camerei deputaților. Deci nu am votat împotriva proiectului, este o manipulare mizerabilă”, a spus Cristina Burciu – care și-a făcut public votul PENTRU AUTOSTRADA MUREȘ – IAȘI – UNGHENI.

În schimb, Horia Nasra a publicat pe facebook votul său, împreună cu o scurtă explicație.

„Vot PENTRU la proiectul de lege privind aprobarea obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi – Târgu Mureş Autostrada Unirii (PL-x 557/2017).

Proiectul prevede aprobarea executării obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi – Târgu Mureş, denumită “Autostrada Unirii” ce urmează a fi finanţată de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor (minister responsabil pentru coordonarea realizării obiectivului), în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, din credite externe şi din fonduri europene disponibile în cadrul exerciţiului financiar multianual 2014-2020.

Termenul de execuţie al obiectivului este de 4 ani de la data intrării în vigoare a propunerii legislative.”, a spus NASRA.

De asemenea, mâhnită de valul de dezinformare și manipulare publică lansat de PNL și USR, deputatul PSD – Cristina Burciu, a mai precizat că toți colegii săi de la Cluj au votat PENTRU PROIECT.

„Să le fie rușine liberalilor pentru minciună și dezinformare”, a mai spus deputatul.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Exclusiv! Un nou scandal inter-etnic la HADARENI! Politia a intervenit dupa 40 de minute

Un barbat din Hadareni, comuna Chetani, se zbate intre...

DSP CLUJ:”FERITI-VA DE GRIPA SI RACELI”

În fiecare an gripa afectează o parte a populației....

Și-a amenințat fosta iubită cu moartea… acu e arestat!

Un tânăr de 24 de ani, din Aiud, a...

Variola maimutei IN ROMANIA???

➡️Pe teritoriul României nu a fost înregistrat niciun caz...
spot_img
spot_imgspot_img

Acces auto interzis pe strada Fabricii din Turda

În data de 27.11.2020, începând cu ora 8:30 până la ora 16:00, accesul auto va fi interzis pe strada Fabricii. Restricționarea este necesară pentru a...

Eroare „de pilotaj” la Primăria Bicaz – și-au pus poză de piți la profil

Contul de facebook al Primăriei Bicaz, județul Neamț, pare să suferit niște „transformări”. Dacă, până ieri, pe acel grup erau postate anunțuri și comunicate oficiale...

Memoria marelui Voievod, Mihai Viteazul, elogiază la Turda

Primăria Turda și-a făcut un frumos obicei din a celebra memoria și faptele de arme ale marelui conducător valah, Mihai Viteazul. Astăzi, mânăstirea Mihai Vodă...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: