27.3 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeCluj NewsRând pe rând, deputații clujeni combat manipularea liberală

Rând pe rând, deputații clujeni combat manipularea liberală

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

La începutul acestei zile, PNL Cluj a lansat o petardă de presă, prin care îi acuzau pe deputații PSD Cluj de faptul că ar fi votat împotriva autostrăzii Mureș – Iași – Ungheni.

„Mirosind” că ar fi vorba despre o manipulare, RefleqtMedia.ro a lansat o cercetare proprie, pentru a afla adevărul din spatele votului acuzat de PNL Cluj.

„Ceea ce au prezentat liberalii se referă la un amendament respins de comisie, pentru care am votat NU. Voturile pot fi verificate pe site-ul Camerei deputaților. Deci nu am votat împotriva proiectului, este o manipulare mizerabilă”, a spus Cristina Burciu – care și-a făcut public votul PENTRU AUTOSTRADA MUREȘ – IAȘI – UNGHENI.

În schimb, Horia Nasra a publicat pe facebook votul său, împreună cu o scurtă explicație.

„Vot PENTRU la proiectul de lege privind aprobarea obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi – Târgu Mureş Autostrada Unirii (PL-x 557/2017).

Proiectul prevede aprobarea executării obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi – Târgu Mureş, denumită “Autostrada Unirii” ce urmează a fi finanţată de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor (minister responsabil pentru coordonarea realizării obiectivului), în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, din credite externe şi din fonduri europene disponibile în cadrul exerciţiului financiar multianual 2014-2020.

Termenul de execuţie al obiectivului este de 4 ani de la data intrării în vigoare a propunerii legislative.”, a spus NASRA.

De asemenea, mâhnită de valul de dezinformare și manipulare publică lansat de PNL și USR, deputatul PSD – Cristina Burciu, a mai precizat că toți colegii săi de la Cluj au votat PENTRU PROIECT.

„Să le fie rușine liberalilor pentru minciună și dezinformare”, a mai spus deputatul.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: