fbpx
spot_img

Radu Molnar, deputat USR PLUS: Alimentele s-au scumpit cu mai bine de 25%, iar românii se împrumută și cu dobânzi de 400%!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Inflația a crescut prețurile la pâine, cartofi, zahăr sau ulei cu un sfert. Persoanele cu venituri mici sunt extrem de afectate de inflație, alocând o mare parte din venituri pentru mâncare. Iar pentru ei, cele menționate sunt alimente de bază.

Ajutorul din partea guvernului este o glumă. Pensia crește cu 12,5% și nu acoperă nici măcar inflația, iar copii primesc 12 lei la alocație. Între timp, facturile au explodat și costul vieții a crescut exponențial. De aceea românii au ajuns să se împrumute cu dobânzi și de 400% pentru a face față cheltuielilor.

Ori astea sunt cele mai mari dobânzi din ultimele decenii și totodată cele mai mari plătite de un stat european!

Dobânzile se datorează riscului nostru ca stat. Nimeni nu dă cu ușurință bani României, având în vedere deciziile neinspirate ale conducătorilor. Iar această reputație se datorează guvernării PNL-PSD patronată de președintele Iohannis.

Rambursarea creditelor luate de Coaliția sărăciei va afecta nu doar generațiile actuale, ci și pe cele viitoare. USR a atras constant atenția asupra efectelor dezastruoase ale strategiei PSD-PNL. Întâi, au crescut în neștire cheltuielile, după care s-au plâns că n-au bani și trebuie să se împrumute scump, iar în cele din urma au adus creșteri de taxe și au ridicat din umeri.

Este crimă în toată regula să crești taxele în plină criză. Pentru cei cu venituri mici este din ce în ce mai greu. Dar cu toate astea, Guvernul merge înainte cu decizii proaste, iar Craciunul îi va prinde pe mulți cu masa goală.

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Cod galben de vant in judetele Cluj si Alba

Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență „FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica...

Cat timp au stat politistii in fata apartamentului in care un copil a fost omorat? IPJ TACE!

Au trecut mai bine de 8 ore de cand IPJ ALBA refuza, efectiv, sa raspunda la o intrebare...

Razie a polițiștilor la Turda

  În cursul zilei de ieri, 25 martie a.c., în intervalul orar 17.00-21.00, polițiștii rutieri, de ordine publică și...

Președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, despre implicarea tinerilor în politică

Implicarea tinerilor în politică este esențială pentru o societate sănătoasă și democratică. În calitate de cetățeni activi, tinerii...
%d bloggers like this: