fbpx
spot_img
HomeStiri din ClujPuștoaica din Cluj care-și bate joc de familia ei, și de Poliție

Puștoaica din Cluj care-și bate joc de familia ei, și de Poliție

- Advertisement -

Este pentru a treia oară, în mai puțin de două săptămâni, când IPJ Cluj transmite un anunț privind plecarea voluntară de acasă a unei minore, de 14 ani.

La data de 28 mai a.c., poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 26 mai a.c., în jurul orei 13.00, ROSTAȘ CASANDRA, în vârstă de 14 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.55-1.60 m, constituție astenică, păr blond și lung, ochi verzi, forma feței rotundă.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, pantaloni negri și încălțăminte tip sport de culoare neagră.

 

 

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

După cum puteți observa și în cele două fotografii din articol, Rostaș Casandra este o individă cu grave probleme comportamentale, care a ieșit – grav de tot – de sub comanda propriilor părinți.

 

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Se întâmplă acum: MIHAI FIFOR ESTE PREMIER INTERIMAR

0
Deși presa națională credea că Paul Stănescu va fi premier interimar, după demisia lui Mihai Tudose, iată că președintele, Klaus Iohannis l-a desemnat pe...

Comentarii

%d bloggers like this: