22.9 C
Turda
Thursday, September 15, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaPSD Turda: „Iohannis pune în pericol investițiile”

PSD Turda: „Iohannis pune în pericol investițiile”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Pagina de Dialog a PSD Turda a lansat, în această dimineață, o serie de acuzații grave, cu reverberații la nivel local, împotriva președintelui României, Klaus Iohannis.

„ Iohannis a blocat toate investițiile noi la nivel local. Niciunul dintre primarii sau președinții de consilii județene nu poate demara investiții noi din cauza președintelui care a contestat bugetul la Curtea Constituțională.

Deci, din cauza obsesiei sale de a ataca și de a bloca PSD, Iohannis pune bețe-n-roate chiar primarilor din partidul care îl susține la alegerile prezidențiale.

Dar cei care suferă în final sunt cetățenii care așteaptă realizarea noilor investiții în drumuri, școli și spitale.

Dacă plângerea sa la Curtea Constituțională va fi respinsă, Iohannis va trebui să își ceară scuze față de toți copiii și părinții care nu au primit alocațiile mărite de la 1 martie și față de toți cetățenii care așteaptă realizarea investițiilor în localitățile și județele lor! ”, scriu social-democrații.

Primarul PSD-ist al Turzii, Cristian Matei, a reușit creionarea unui buget local de venituri și cheltuieli pentru anul 2019 cu mult mai mare față de cel de anul trecut, care a fost considerat cel mai mare buget local din istoria Turzii.

Dar, din cauza blocajului bugetar cauzat de Werner Iohannis, acest buget gigantic pregătit de administrația Matei nu poate fi pus în aplicare încă.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: