spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

PSD Turda – atac la consilierii PNL – “SUNT CONSILIERII ZERO”

Buget Turda 2019 – Consilierii PNL au dat un vot de blam turdenilor!
Consilierii neputinței! Consilierii ZERO!

Spre surprinderea tuturor celor prezenți la ședința Consiliului Local din data de 19 aprilie 2019, consilierii PNL Turda, Nicolae Giurgiu și Marius Ritter, au reușit performanța de a se abține de la vot la unul dintre cele mai importante proiecte de hotărâre inițiate de primarul Matei Cristian, în care s-a supus la vot cel mai mare buget al Municipiului Turda din ultimii 20 de ani!

Stimați pseudo-consilieri locali, de la ce vă abțineți, domniile voastre? Poate că nu aveți pregătirea necesară să înțelegeți nivelul discuțiilor, care sunt obligațiile unui consilier local? Tratați totul doar cu o rivalitate politică slabă! Când a fost ultima dată în acest mandat când ați propus un proiect de hotărâre pe ordinea de zi? Numiți unul măcar! Răspunsul vi-l dăm noi, PSD Turda: NICIODATĂ! Acesta este adevărul! PNL în Turda nu a depus niciun proiect de hotărâre, deci nu a avut nicio inițiativă în ultimii aproape 3 ani.

Deci, ZERO inițiative, ZERO implicare în nevoile REALE ale comunității, ZERO proiecte în desfășurare, ZERO interes. În schimb, nivel maxim în privința lipsei de profesionalism, maxim de răutate gratuită, maxim de populism ieftin. Domnilor, acum TURDA CREȘTE! Și, din fericire pentru voi, administrația primarului Matei Cristian muncește și pentru voi, cei care aveți mult timp liber! Cum aveți curajul să vă priviți în ochi alegătorii, simpatizanții, oamenii care și-au pus încrederea în dumneavoastră, domnule Giurgiu și domnule Ritter? Cum este posibil să vă faceți de râs în plină ședință nerespectând legea? Veniți total nepregătiți! ATENȚIE: Pe scaunele pe care le ocupați vremelnic ar putea sta lideri mult mai competenți. Cine sunteți voi azi? Răspunsul îl vor da turdenii.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img