12 C
Turda
Saturday, September 24, 2022
spot_img
HomeCluj NewsPSD Cluj îl ia la întrebări pe primarul floreștean cu privire la...

PSD Cluj îl ia la întrebări pe primarul floreștean cu privire la centura de sud a comunei

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Prin intermediul unui comunicat de presă remis astăzi, Biroul Județean al PSD Cluj îl chestionează pe Horia Șulea, primarul din Florești, cu privire la mult-promisa dar nerezolvata chestiune a centurii de sud a comunei.

„Centura de Sud a localității Florești este o investiție necesară și urgentă pentru viața de zi cu zi a contribuabililor din localitate și din zona metropolitană, cea mai viabilă variantă pentru a descongestiona traficul din Florești.

„Având în vedere potențialul de dezvoltare atât din punct de vedere calitativ cât și cantitativ, construcția Centurii de Sud trebuie să fie obiectivul numărul unu al floreștenilor.

Este inadmisibil ca o neputință adminstrativă, tărăgănare, să blocheze dezvoltarea Floreștiului și implicit să afecteze caliatatea vieții locuitorilor din Florești.

Îi solicităm pe această cale primarului Horia Șulea, luând în considerare principiul transparenței administrative, să prezinte public stadiul construcției Centurii de Sud a Floreștiului, elementele de blocaj și responsabilii pentru nerealizarea centurii.

Îi reamintim primarului Horia Șulea că vremelnic conduce cea mai mare comună din România, comună care depășește ca număr de locuitori multe municipii  și că trebuie să dea dovadă de seriozitate și competență administrativă” a declarat Mihai Curteanu, secretar executiv al PSD Florești. – se arată în comunicat.

Nu este prima dată când Mihai Curteanu, unul dintre potențialii adversari ai lui Horia Șulea la funcția de primar al Floreștiului ridică „la fileu” probleme grave cu care se confruntă comuna.

Trebuie menționat că secretarul executiv al PSD Florești face parte din tânăra generație de social democrați, alături de Horia Nasra, Dan Morar, Gabriela Ciot, Adrian Jișa, Dorin Nap, Raul Rafai și Darius Eugen Todor, care vrea să schimbe radical atât imaginea PSD-ului, cât și a modului în care sunt gestionate și chivernisite resursele financiare ale județului Cluj.

Astfel de tineri nu merită decât apreciere, susținere și promovare, pentru că arată fața NE-COMUNISTĂ, nouă, adevărată a unui partid măcinat de scandaluri, acuzații și eroziune internă.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: