fbpx
spot_img
HomeStiri din ClujPSD Cluj a depus listele candidaturilor pentru alegerile parlamentare din ...

PSD Cluj a depus listele candidaturilor pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

- Advertisement -

Astăzi, 22.10.2020, Organizația Județeană Cluj a Partidului Social Democrat a depus candidaturile pentru Parlamentul României.


Lista pentru Senat este deschisă de dl. profesor Vasile Dâncu, Președintele Consiliului Național PSD, iar pentru Camera Deputaților de dl. Patriciu Achimaș-Cadariu, director medical al Institutului Oncologic Cluj Napoca și fost Ministru al Sănătății.


Pentru Camera Deputaților locul doi este ocupat de Alexandru Cordoș, profesor, fost senator al României 2008-2016, Președinte interimar al Organizației județene PSD Cluj, urmat de Ovidiu Săcară, fost director la C.N. Poșta Romana, locul patru este ocupat de Horea Chirteș, jurist, urmat de Cornel Itu, actual deputat în Parlamentul României.


La Senat, pe locul doi se află Răzvan Ciortea inginer, Președintele Organizației Municipale PSD Turda, urmat de Claudia Anastase economist, fost director general al C.N.T.E.E. Trans Electrica S.A.


“Organizatia Partidului Social Democrat Cluj transmite cetatenilor un semn clar al inoirii si al deschiderii catre societate, vizand o noua abordare a politicilor sociale, promovand in acest sens specialisti din diverse domenii, oameni valorosi, capabili sa guverneze in folosul romanilor.” – a declarat liderul PSD Cluj.

  22.10.2020             Biroul de presă PSD Cluj.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Drept la Replică referitor la articolul din 5 aprilie: “Viorel Băltărețu...

0
În chestiunea reabilitării podului peste Arieș, criticile pe care le aduc dlui Primar Cristian Matei se referă la calitatea lucrărilor și nerespectarea termenelor de...

Accident in Turda

Comentarii

%d bloggers like this: