fbpx
spot_img

Proteste sindicale în fața Prefecturii Cluj

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Mai multe confederații sindicale au protestat astăzi, în fața Prefecturii Cluj, solicitând salarii mai mari și mai multe drepturi para-salariale.

„La Cluj-Napoca au venit delegații ale sindicaliștilor din Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Bihor, Bistrița și reprezentanți de la Penitenciarul Gherla. Participă membri ai sindicatului Sanitas, ai sindicatului din educație ”Spiru Haret”, ai sindicatului din domeniul gazelor. Protestatarii au fluiere și vuvuzele, pancarte cu mesaje precum “vrem salarii decente”, “majorați salariile”, “respectați legea”, “impozitați profiturile” și scandează “noi suntem poporul””, scrie Ziua de Cluj.

RefleqtMedia a solicitat un punct de vedere din partea doamnei Irina Munteanu, prefectul județului Cluj.

„Azi, 27 octombrie 2022, în intervalul orar 12-14, Instituția Prefectului județul Cluj a fost pichetată (fără incidente) de aproximativ 150 reprezentanți ai Confederației Naționale a Sindicatelor Libere din România- ‘’Frăția’’. Cu aceasta ocazie, am purtat o serie de discuții cu reprezentanții sindicatelor și a fost înregistrat un ‘’Plan în șapte puncte’’.

Documentul a fost adoptat de CNSLR – Frăția, membră a Confederației Europene a Sindicatelor și este susținut de Federațiile sindicale afiliate, reprezentând suma îngrijorărilor și a nemulțumirilor acestora cu privire la costul vieții de zi cu zi și care depășește veniturile angajaților pe care îi reprezintă.

Memoriul înaintat face obiectul demersurilor pe care instituția noastră le va înainta către Secretariatul General al Guvernului și către ministerele de resort.”, a declarat prefectul de Cluj.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Magazin din Campia Turzii, amendat dupa ce vindea haine contrafacute

Magazinul Gamos Com din Campia Turzii, situat pe strada Vasile Alexandri, nr. 7A, s-a ales cu amenda din...

I&C Transilvania Constructii angajeaza deservent incarcator frontal

S.C. I&C Transilvania Constructii S.R.L. angajează Volist - Deservent încărcător frontal.   Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Cerinte:     experiență manipulare încărcător...

Transilvania Impact angajeaza la Campia Turzii

Angajam excavatorist cu experiență. Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Informații la telefon: 0760 233 617. resurseumane@transilvaniaimpact.ro  . . . #angajari #locuridemunca #transilvaniaimpact #icti

Pompierii clujeni atrag atenția! Incendiile de vegetație pot ucide!

Numai anul trecut am intervenit în județul Cluj la peste 900 de incendii de vegetație uscată, fiind printre...
%d bloggers like this: