fbpx
spot_img

Proiectul ”Sănătate prin prietenie”, în al patrulea an de implementare.  Începem în satul Boian

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Clubul Rotary Câmpia Turzii va derula și în acest an Proiectul ”Sănătate prin prietenie” realizat în parteneriat cu Rotary Club”Floare de Colț” Abrud-Câmpeni, Fundația Sensiblu şi A&D Pharma care au pus la dispoziție o unitatea medicală mobilă pentru asigurarea în mod gratuit a unor consultații medicale generale (ecograf, EKG, luarea tensiunii etc) pentru cei interesaţi, indiferent de sex, vârstă, religie, etnie sau clasă socială. Cabinetul medical mobil, un autovehicul dotat cu echipamentele necesare unui consult medical general, va străbate din nou localitățile cu acces mai greu la asistență medicală, asigurând gratuit consultații prin intermediul medicilor voluntari.

Încă de la debutul său, în anul 2016, prin acest proiect Rotary Club Câmpia Turzii și-a propus să ofere consultaţii medicale gratuite populaţiei din comunităţile izolate, cu acces limitat la servicii medicale minimale. În cadrul ultimului proiect derulat înainte de pandemie, în anul 2019, de serviciile medicale au beneficiat peste 60 de persoane (din Triteni Colonie, Călărași sat şi Valea Ierii Caps, jud Cluj).

În acest an Clubul Rotary Câmpia Turzii va începe prima etapă a proiectului în satul Boian, comuna Ceanu Mare. Întâlnirea cu sătenii care doresc să beneficieze de analize gratuite va avea loc Sâmbătă, 29 Octombrie 2022, la Căminul Cultural din Boian, începând cu ora 9.

Clubul Rotary Câmpia Turzii mulțumește pe această cale doamnei doctor Ramona Soporan și prietenului nostru din Club, Mahmoud Alajmi, care asigură în mod gratuit, ca voluntari, consultaţiile!

De asemenea, primarul comunei Ceanu Mare, Virgil Păcurar, salută inițiativa celor de la Rotary

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Cod galben de vant in judetele Cluj si Alba

Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență „FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica...

Cat timp au stat politistii in fata apartamentului in care un copil a fost omorat? IPJ TACE!

Au trecut mai bine de 8 ore de cand IPJ ALBA refuza, efectiv, sa raspunda la o intrebare...

Razie a polițiștilor la Turda

  În cursul zilei de ieri, 25 martie a.c., în intervalul orar 17.00-21.00, polițiștii rutieri, de ordine publică și...

Președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, despre implicarea tinerilor în politică

Implicarea tinerilor în politică este esențială pentru o societate sănătoasă și democratică. În calitate de cetățeni activi, tinerii...
%d bloggers like this: