fbpx
HomeStiri din ClujProiect pentru copiii internați la Oncologie Cluj. Investiție de 1.2 milioane de...
spot_img
spot_img

Proiect pentru copiii internați la Oncologie Cluj. Investiție de 1.2 milioane de euro dedicată părinților pacienților

- Publicitate -
spot_img

Un ONG clujean a lansat astăzi proiectul „Căsuța Părinților” prin care se dorește construirea unei case cu 10 camere în care să locuiască părinții copiilor care vin la tratament la Institutul Oncologic Cluj Napoca, pe durata șederii celor mici la unitatea medicală.

„Suntem Ioana și Claudiu (Brisc).

 
Povestea noastră a început în mai 2009, atunci când băiețelul nostru în vârstă de 3 ani a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer, numită neuroblastom. Am fost nevoiți să căutăm soluții în străinătate pentru a avea o șansă de supraviețurie fiindcă în țară nu se putea face un tratament complet. 
Astfel am ajuns în Franța, iar singurul lucru care mai stătea în calea începerii procedurilor medicale erau cei 110.000 euro necesari. Cu ajutorul prietenilor, cunoștințelor, apropiaților, prin mediatizarea cazului nostru, am reușit să adunăm suma necesară într-un timp scurt, foarte prețios dealtfel în asemenea situații. La începutul lunii februarie 2010, Alex al nostru era din nou un băiețel plin de viață și am revenit în țară.

Din acel moment au început frământările noastre, deoarece nu puteam să privim indiferenți la neputința și lipsa de speranță a celor care trăiau aceleași experințe ca și noi. Astfel, am decis să înființăm Asociația Umanitara ”ALEXANDRU DAMIAN”, prin intermediul căreia să încercăm să îmbunătățim și să ușurăm atât viața copiilor bolnavi de cancer cât și a aparținătorilor acestora.”, susțin inițiatorii proiectului intitulat „Căsuța Părinților”.
Potrivit acestora, accesul în Căsuța Părinților va fi unul gratuit, bazându-se pe programările de la medicii din cadrul Institutului Oncologic Cluj.
 
Vrei să contribui și tu la acest proiect, în valoare de 1.2 milioane de euro? Accesează link-ul de mai jos:
 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: