fbpx
spot_img

Profesor de la baza militară, condamnat la închisoare, după ce a abuzat copii

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

Share post:

Un juriu federal a condamnat ieri un fost profesor de școală elementară pentru abuz sexual a patru foști elevi.

Potrivit documentelor și probelor prezentate la proces, Stefan Zappey, în vârstă de 56 de ani, din Stuttgart, Germania, a fost angajat la Departamentul de Educație al Apărării (DODEA) între 2001 și 2021 și a predat din prima până în clasa a treia la școala elementară Patch, care se află pe o instalație militară americană de lângă Stuttgart. Anchetatorii criminali ai armatei au fost anunțați în 2020 că unul dintre foștii studenți ai lui Zappey a raportat că a atins-o în mod necorespunzător sub hainele ei între 2009 și 2010. Anchetatorii au intervievat patru dintre foștii studenți ai lui Zappey care au raportat că Zappey și-a pus mâna în lenjerie și le-a atins organele genitale. Alți studenți și membri ai facultății de la Patch Elementary au raportat că Zappey îi îmbrățișa frecvent pe studenți, îi punea să stea în poală și le atingea spatele și stomacul sub haine. Victimele aveau între șase și opt ani în momentul abuzului sexual.

Zappey a fost condamnat pentru patru capete de acuzare de abuz sexual agravat asupra unui copil și patru capete de acuzare pentru contact sexual abuziv. El este programat să fie condamnat pe 2 mai și riscă o pedeapsă minimă obligatorie de 30 de ani de închisoare. Un judecător de la tribunalul federal de district va stabili orice sentință după ce a luat în considerare Orientările privind sentința din SUA și alți factori statutari.

Procurorul general adjunct Kenneth A. Polite, Jr. al Diviziei penale a Departamentului de Justiție, procurorul american Ryan K. Buchanan pentru Districtul de Nord al Georgiei, directorul adjunct Luis Quesada al Diviziei de investigații penale a FBI și agentul special interimar responsabil Lisa Yockel al Biroul de teren din Europa al Departamentului de Investigații Criminale a Armatei (CID) a făcut anunțul.

Biroul FBI și Army CID Europe au investigat cazul.

Procurorul Eduardo Palomo de la Secția de exploatare a copiilor și obscenitate a Secției Penale și procurorul adjunct Leanne Marek de la Biroul Procuraturii SUA pentru Districtul de Nord al Georgiei sunt urmăriți penal.

Acest caz a fost adus ca parte a Proiectului Safe Childhood, o inițiativă la nivel național de combatere a epidemiei de exploatare și abuz sexual asupra copiilor, lansată în mai 2006 de Departamentul de Justiție. Condus de birourile procurorilor din SUA și de Secția de exploatare și obscenitate a copiilor, Project Safe Childhood analizează resursele federale, statale și locale pentru a localiza, reține și urmări mai bine persoanele care exploatează copiii prin internet, precum și pentru a identifica și salva victimele. Pentru mai multe informații despre Project Safe Childhood, vă rugăm să vizitați www.justice.gov/psc.

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Corijenți la legalitate! O treime din consilierii locali turdeni NU RESPECTĂ LEGEA!

Pozează în „reprezentanți” ai poporului și vin în ședințele de plen cu chipuri de lupi moraliști, însă acești...

DREPT LA REPLICĂ: E doar o glumă sau v-ați decis de 1 Aprilie să fiți susținătorul aprig al primarului Matei, domnule Ovidiu Bucur?

Stimate domnule Ovidiu Bucur, în urma articolului publicat de RefleqtMedia.ro, sub semnătura dvs, intitulat ”Cristian Matei, îi dă...

Cristian Matei, îi dă daună totală lui Adrian Nap: „Vă aflați într-o stare de asediu intelectual”

La capătul unei ședințe de consiliu local, în care Adrian Nap a fost un fel de one-man-show, contestând...

Consilierii locali ai USR Turda „NU ȘTIU NIMIC”

În ultima ședință de Consiliu Local, organizată la Turda în data de 30 martie 2023, consilierii locali ai...
%d bloggers like this: