19.9 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeCluj NewsProdus de Cluj, prezență remarcabilă la Agraria și Satu Mare

Produs de Cluj, prezență remarcabilă la Agraria și Satu Mare

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Asociaţia Produs de Cluj, entitate care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, a organizat la sfârşitul săptămânii trecute două manifestări expoziționale de mare interes pentru publicul din Cluj și din Satu Mare. Cele două târguri s-au dovedit a fi unele de succes, zeci de mii de sătmăreni şi clujeni vizitând standurile artizanilor şi producătorilor prezenţi la evenimente. 


„Un debut de sezon ambiţios, cu două târguri în paralel, dar experienţa dobândită în timp şi alegerea locurilor de desfăşurare ne-au permis să avem două evenimente de excepţie. Dacă la Agraria era de aşteptat să avem un public numeros, dată fiind amploarea expoziţiei, la Satu Mare a fost o revenire după o pauză destul de îndelungată, dar s-a dovedit a fi de bun augur. La ambele manifestări ne-am bucurat de succes nu doar ca public vizitator, ci şi ca vânzări, produsele micilor întreprinzători clujeni fiind la mare trecere. Este o dovadă a faptului că proiectul nostru este unul viabil şi de folos nu numai pentru partenerii noştri, ci şi pentru români în general, deoarece tot mai mulţi preferă produse tradiţionale, sănătoase şi cu provenienţă certă”, apreciază domnul Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj. 


Cei care au ales să petreacă timp în Târgurile Produs de Cluj au putut achiziţiona uleiuri presate la rece, brânzeturi, preparate din carne, dulcețuri, turtă dulce, ciocolată şi prăjituri de casă, miere de albine şi produse apicole, vinuri și sucuri naturale, lavandă, costume populare, bijuterii lucrate de mână, ceramică, obiecte sculptate în lemn, cojoace şi produse de marochinărie. 


Ambele manifestări expoziţionale au fost organizate de Asociaţia Produs de Cluj şi susţinute de Consiliul Judeţean Cluj. Următorul târg desfăşurat sub brandul Produs de Cluj va avea loc la Gherla, între 19 şi 21 aprilie, pe platoul Autogării.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: