spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Procuror turdean ULTRAGIAT de o suspectă într-un caz de proxenetism!

spot_img

Viorica Ancuța Cârcu „sexi-politicianca” suspectă de complicitate într-un dosar de proxenetism instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda, a lansat un atac – prin intermediul rețelelor de socializare – al cărui țintă este procurorul turdean, Marian Trif.

„Transmit acest mesaj procurorului de pe lângă Tribunalul Turda: Trif Marian. 

Errare humanum est sed perseverare diabolicum…
:a greși este omenește dar a persevera de la diavol vine.
Ce este greșeala d-le: Trif Marian.
 
Greșeala este ceea ce nu este bine, ceea ce aduce atingere interesului cuiva, ceea ce în loc să creeze distruge și ceea ce în loc să coaguleze energii disipează energii.
Când știm că greșim d-le procuror? Uneori nu știm, alteori știm prea târziu. Aflam de cele mai multe ori când deja “laptele e vărsat” cum spune altă vorbă înțeleaptă din popor.
Rareori avem șansa unică să ne anunțe cineva că greșim, cineva pe care l-am afectat sau cineva care pur și simplu observă că greșim.
 
Sunt două moduri de a aborda situația: te revolți sau accepți.
Revolta poate fi justă, uneori nu greșești și cineva crede că ai greșit. Ei și? De ce să te superi? Dacă într-adevăr nu ai greșit, adevărul va ieși la iveală. Dar dacă ai greșit și ți s-a atras atenția, ai șansa unică să întrerupi șirul greșelilor și să nu mai fii diabolic. 
Să rămâi uman și să răspunzi umil cu următoarele cuvinte d-le procuror, Trif Marian.
– cred că greșeala mea este o greșeală (un accident) și am nevoie de ajutorul tău pentru a o îndrepta. Iți sunt recunoscător că mi-ai atras atenția.
Și doar așa ai șansa să devii mai bun și uneori, când greșeala nu este capitală, să repari răul făcut.
 
Notă d-le Trif Marian.
Seneca a sfârşit prin a se sinucide, oferind un model de stoicism în acţiune. Ca o completare aş adăuga: anumite greşeli sunt diabolice chiar dacă nu mai ai timp să perseverezi în ele.”, a spus Viorica Ancuța Cârcu pe facebook.
 
 
Atacul acesteia vine după decizia Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda de a-i pune sechestru pe TOATE BIJUTERIILE.
 
„Procurorul Marian Trif a pus sechestru asigurător asupra sumelor de 8310 euro și 815 lire sterline, cât și asupra bijuteriilor și ceasului ridicate, în 2 februarie, din casa Ancuței Cârcu din Tenerife. Sechestrul a fost dispus în vederea garantării executării cheltuielilor judiciare și executări confiscării speciale. Ordonanța s-a comunicat și Agenției Naționale de Administarre a Bunurilor Indisponibilizate.

Potrivit surselor judiciare, este vorba de cheltuieli cu ocazia ordinelor europene de anchetă dispuse în cauzăr, respectiv traduceri ale actelor comunicate către autoritățile din Spania – ordinele europene de anchetă, încheierile judecătorului de dreături și libertăți, mandatele emise și alte acte procedurale – cât și ale actelor comunicate de organele ce cercetare din Spania.”, scrie Clujust.ro.

 
 
 
spot_img
spot_img
spot_img