fbpx
spot_img
spot_img

Probleme la Săndulești – cetățenii sunt terorizați de șoferii iresponsabili! Primarul ia atitudine

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Parcă … uneori … nici atâta asfalt nu e bun! Aceasta este concluzia la care au ajuns unii cetățeni din Săndulești, după ce comuna lor s-a transformat în pistă de curse.

- Advertisement -
- Advertisement -

Pe un grup de socializare dedicat comunei Săndulești a apărut o sesizare făcută de o femeie din comună. Aceasta se plânge de faptul că șoferii iresponsabili au transformat comuna în pistă de curse.

Ba chiar, din cauza vitezei, un singur șofer a reușit să omoare doi câini, la distanță de doar câțiva metri între ei.

„Poate mâine e copilul cuiva”, spune, siderată, femeia.

Oameni buni, mesajul acesta se doreşte a fi mai mult o rugăminte decât orice altceva şi vă rog să-l interpretaţi ca atare! Avem şosele bune în sat, maşini tari şi multă adrenalina…dar, avem şi minte şi o responsabilitate mare când ne urcăm la volan! Ieri au fost loviţi doi câini de aceeaşi maşina, la distanţă de 30 m, fără nici urmă de reacţie din partea şoferului…mâine ar putea fi copilul meu, nepotul tău sau al vecinului…Vă rog să vă gândiţi la asta când apăsaţi acceleraţia deşi limita e de 30 km/h! Pentru stimabilii care o să scrie că: “câinele se ţine în curte” le transmit anticipat să-şi imagineze că le iese copilul în stradă după o minge, de exemplu, sau unui biciclist i se face rău şi cade pe carosabil, etc. Poate nu ar strica să iasă câte un poliţist, în weekend, în centrul satului să-i vadă cu ce viteză merg sau vin dinspre pădure! Sunt sigură că există soluţii şi am încredere că nu se va întâmpla mai rău în viitor! Sănătate tuturor şi înţelepciune să ne dea Dumnezeu!”, a spus Cristina Blănariu Șugar, cetățean al comunei Săndulești, pe rețelele de socializare.

La sesizarea femeii a răspuns atât Adrian Milu, șeful de post din Săndulești, cât și Călin Fărgaciu – primarul comunei.

„doresc sa va informez ca limita de viteza în localitate este de 50km/h iar pentru reducerea acesteia și pentru amplasarea limitatoare lor la care faceți referire este nevoie de avizul Serviciului Rutier Cluj. Am cunoștință despre faptul ca administratorul drumului public, primăria comunei Sandulesti, a făcut demersuri în acest sens și așteaptă răspuns pentru inițierea lucrărilor”, a spus Adrian Milu, de la Poliția Săndulești.

În asentimentul polițistului este și primarul, Călin Fărgaciu.

„Amplasarea limitatoarelor de viteză se face doar cu aprobarea Serviciului circulație Cluj.Am depus solicitarea ,momentan dânșii caută soluția deoarece în alte zone cetățenii au reclamat fisuri la nivelul imobilelor.Primaria Săndulești a prins în buget sumele pentru limitatoare,așteptăm răspunsul/ soluția din partea SCC..Educația rutieră ar fi cea mai benefică….”, a declarat primarul comunei Săndulești.

Până una-alta, cetățenii continuă să fie terorizați, în lipsa unor patrule ale IPJ Cluj, care să efectueze controale pe linie rutieră.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: