spot_img
spot_imgspot_img
Cluj NewsPRO România Cluj solicită Consiliului Județean să asigure echipamentul de protecție pentru...

PRO România Cluj solicită Consiliului Județean să asigure echipamentul de protecție pentru Jandarmerie, Poliție și SMURD

PRO România Cluj solicită Consiliului Județean să asigure necesarul de echipament de protecție pentru personalul din Jandarmerie, Poliție și SMURD care acționează pe raza județului Cluj în vederea reducerii riscului unei contaminări masive a populației cu virusul COVID-19, în plină pandemie globală.

˝Cerem domului Tișe să discute cu șefii de la SMURD, Poliție și Jandarmerie pentru a ajunge la un consens în privința necesarului de echipament de protecție, după care Consiliul Județean poate trece la achiziționarea acestui echipament.

În ultimă instanță, dacă domnul Tișe nu găsește de cuviință să găsească bani pentru asta din bugetul local, sumele se pot asigura din Fondul de Rezervă de exemplu. Să nu uităm că atât personalul medical de pe ambulanțe, cât și polițiștii și jandarmii vor fi adevărați eroi a căror siguranță merită toate eforturile noastre. Gândiți-vă că ei nu au, ca și noi, opțiunea de a sta acasă! Însă, la fel ca și pe noi, acasă îi așteaptă soțul/soția, copiii și părinții care nu trebuie să fie puși în pericol de contaminare, în timp ce ei își dau toată silința ca noi să fim în siguranță!˝, declară Remus Lăpușan, lider al PRO România Cluj.

Partidul PRO România Cluj face apel la autoritățile publice în special, dar și la fiecare cetățean în parte, să dea dovadă de maximă responsabilitate publică în ceea ce privește acțiunile lor. În această perioadă de grea încercare, trebuie să adoptăm un comportament rațional și să canalizăm toate resursele spre limitarea răspândirii coronavirusului.

PRO România Cluj

Biroul de presă

- Advertisement -spot_img
spot_img

More From RefleqtMedia

VIDEO – Trafic de canabis la kg, în Județul Cluj

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de...

Jandarmii clujeni în mijlocul comunității

În perioada 22-24 septembrie, pentru buna desfășurare a evenimentelor...

Lansare de carte la #FICT2023

Festivalul International de Carte Transilvania, la care RefleqtMedia este...

Percheziții ale polițiștilor clujeni într-o speță cu prejudiciu de 2 milioane de euro

În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție...

ANPIS oferă informații prin CALL CENTER

021.93.09! Este numărul unic de telefon la care puteți...

Iata ce s-a descoperit la statiile GPL din judetul Cluj

Comunicat de presă privind la rezultatele parțiale ale verificărilor...
- Advertisement -spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: