fbpx
spot_img
HomeBREAKING NEWSPrincipalii furnizori de energie din România - amendați de ANRE

Principalii furnizori de energie din România – amendați de ANRE

- Advertisement -

ANRE a anunţat luni că a amendat E.ON Energie României cu 310.000 lei şi Engie România cu 90.000 lei, din cauză că au întârziat cu transmiterea răspunsurilor la sesizările clienţilor finali referitoare la facturarea serviciului de furnizare a gazelor naturale.

”Prin acţiunile de control desfăşurate, ANRE a verificat, prin metoda eşantionării, respectarea prevederilor Standardului de performanţă pentru activitatea de furnizare a gazelor naturale, aprobat prin Ordinul ANRE nr. 37/2007, cu modificările şi completările ulterioare, referitoare la îndeplinirea de către furnizori a obligaţiei de a răspunde, în termen de 15 zile, la sesizările clienţilor finali referitoare la facturarea serviciului de furnizare a gazelor naturale.

În urma finalizării acţiunilor de control, s-au constatat întârzieri în transmiterea răspunsurilor la sesizările clienţilor finali referitoare la facturarea serviciului de furnizare a gazelor naturale, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 400.000 lei, după cum urmează: E.ON Energie România (cota de piaţă 41,33%) – 310.000 lei; Engie România (cota de piaţă 47%) – 90.000 lei”, a anunţat autoritatea.

Sursa: Newsweek.ro

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Vezi detalii despre locația și ora serviciilor funerare dedicate celei care...

0
Echipa Ziarului 21 a postat un anunț pe rețelele de socializare în care se precizează locația și datele serviciilor funerare dedicate managerului publicației, Lia...

Comentarii

%d bloggers like this: