spot_img
spot_img

Primul trofeu „One True Singer” vine la Cluj

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Prima ediție a show-ului, One True Singer, dezvoltat de HBO România și-a aflat câștigătorul.

Acesta este Rareș Mariș, student la UBB Cluj, care a rupt, efectiv, audiența cu timbrul vocii sale.

Pe tot parcursul concursului, Rareș a impresionat prin calitățile sale vocale, dar și prin abilitățile de cântăreț la clape sau pian.

„Primul reality show. Primul sezon. Primul câștigător. Nu găsesc foarte multe cuvinte. E un amestec de emoții. E o onoare imensă să fiu coleg, de casă și platou, cu atât de mulți tineri talentați. Oameni din generația mea care iubesc cu totul muzica. Oameni care vor să schimbe status quo-ul industriei. Vreau să-i felicit, zgomotos. Mulți m-au inspirat, mulți m-au provocat, iar unii din ei m-au împins în față, până la final. Ne-am împins unii pe alții, mai ales atunci când simțeam că nu mai putem merge înainte.

Acum m-am mutat la București. Scriu, produc și cânt muzică. Nu doar o pasiune ci un job full time. E o reîntoarcere la visul meu din copilărie. La momentele când țineam concerte în sufragerie. Un vis pe care l-am uitat acum câțiva ani.

Și, mai mult ca orice: sunt foarte recunoscător. Pentru experiența One True Singer. Și nu exagerez când spun că mi-a schimbat viața, direcția ei. Aștept să ne reîntâlnim pentru sezonul 2. Cu promisiunea îndeplinită. Promisiunea de a fi următorul star al României. Eu pariez cu munca și pasiunea. Echipa adunată în jurul meu pariază cu încrederea și susținerea în noua mea călătorie. Nu poate să fie altfel decât remarcabil. Ne vedem la concerte!”, a declarat Rareș Maris, câștigătorul concursului ONE TRUE SINGER.


Citeşte întreaga ştire: Cine este Rareș Mariș, câștigătorul primului sezon One True Singer. “Eu pariez cu munca și pasiunea”

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Un nigerian, care a amenintat o copila de 19 ani si s-a luat la harta cu politistii, acuza ca “a fost batut de gabori”

Mai nou, orice copil penibil cu 4 clase si antecedente penale e mare trapper. Acesta este si cazul lui...

Promovabilitate de peste 92% la Evaluarea Națională, în județul Cluj – locul 2 pe țară la numărul de medii de 10

Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Cluj au centralizat rezultatele înregistrate la examenul de Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a...

O femeie este dată dispărută de familie – ultima dată a fost văzută în Iulius Mall Cluj

O femeie care a venit de curând din Belgia este dată dispărută de familie. Tânăra locuiește în Satu Mare...

Educația pentru sănătate se va face doar din clasa a VIII-a şi doar cu acordul părinților – educația sexuală NU se predă!

Parlamentarii au decis că Educația pentru sănătate, care cuprinde şi partea de educaţie sexuală, se va face în...
spot_img

DOCUMENT: Cum își bate MDRAP joc de Turda prin programul Start-up nation

Programul „Start-up nation” tinde să devină intangibil pentru antreprenorii turdeni, iar asta din cauza unor modificări privind felul în care se acordă punctajele pentru...
%d bloggers like this: