16 C
Turda
Saturday, September 24, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaPrimele contracte pe Mobilitate Urbana - semnate de Primaria Turda

Primele contracte pe Mobilitate Urbana – semnate de Primaria Turda

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia va zicea inca de saptamana trecuta despre faptul ca primul coridor de mobilitate urbana care va intra in lucrare va fi cel din zona industriala.

Ei bine astazi, primarul turdean a facut urmatorul anunt:

Am semnat astăzi contractele de servicii de consultanță în domeniul managementului de proiect inclusiv asistență în derularea procedurilor de achiziție publică în cadrul proiectului „Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona industrială a Municipiului Turda” și „Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona de Vest a Municipiului Turda”. Ofertantul câștigător pentru ambele contracte: Asocierea Romactiv Business Consulting S.R.L.- Ventrust Consulting S.R.L. cu o oferta financiară pentru fiecare contract de 167.980 lei fără TVA.

Aceste contracte au scopul de a oferi sprijinul necesar în vederea implementării cu succes a PMUD Turda ( Planul de Dezvoltare Urbană Durabilă), cel mai relevant proiect al municipiului Turda, ce cuprinde modernizarea 4 coridoare de Mobilitate Urbană, finanțate integral cu bani europeni. Prin aceste proiecte vor fi asfaltate și modernizate străzile (cu piste de biciclete, alveole pentru autobuze, construirea de stații moderne, e-ticketing, monitorizare video), se vor achiziționa 20 de autobuze electrice și se va implementa sistemul de Bike Sharing. Spațiul urban devine astfel un coridor de mobilitate al oamenilor și mărfurilor, dar în același timp devine un spatiu atractiv, locuibil. Prin implementarea acestor proiecte Turda va deveni un oraș prietenos cu mediul, cu locuitorii săi și cu turiștii, având o rețea modernă de infrastructură susținută de zone urbane curate și verzi.

soluții #proiecte #infrastructură #mobilitateurbană #finanțărieuropene #dezvoltaredurabilă

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: