spot_img

Primarul de la Ceanu Mare lovește puternic în problema fondurilor europene: „Dezvoltarea și fondurile europene NU se numără printre prioritățile guvernului. ”

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

În această seară, Virgil Păcurar, primarul comunei Ceanu Mare, a remis o declarație social-media prin care contestă vehement atitudinea delăsătoare a guvernului, în ceea ce privește atragerea de fonduri europene.

Dezvoltarea și fondurile europene NU se numără printre prioritățile guvernului.

La intrebarea cetățenilor de ce nu s-au accesat pana acum fonduri europene vin cu următorul răspuns :
În timp ce populația așteaptă de la noi, primarii, realizarea de proiecte de dezvoltare, Guvernul Ciucă bate pasul pe loc în accesarea fondurilor europene.
 
În timp ce Acordul Cadru de finanțare a Programelor Operaționale Sectoriale este NESEMNAT, Guvernul se preocupă de orice altceva, înafara proiectelor de dezvoltare.
 
În timp ce guvernanții ne vorbesc despre dezvoltare și creștere economică, PNRR este în pericol: https://ziaristii.com/cu-10-zile-inaintea-termenului…/
 
Încă o data afirm, autoritățile locale au făcut tot posibilul să întocmească studii de fezabilitate pentru a accesa fonduri guvernamentale și europene, din păcate însă prioritățile guvernanților sunt altele, iar aceste studii de fezabilitate zac pe holurile diverselor instituții și majoritatea dintre ele la această oră nu mai corespund valorilor estimate în devizele generale, deoarece de anul trecut când s-a deschis sesiunea pe Programul „Anghel Saligny” ( luna Octombrie), preturile s-au dublat chiar s-au triplat ( prețul fierului s-a triplat, prețul asfaltului s-a dublat, a combustibililor s-a dublat).
 
Atât timp cât autoritățile naționale nu-și vor îndrepta atenția și resursele înspre dezvoltarea locală, țara este în pericol! Cetățenii trebuie să știe adevărul, oricât de dureros este!”, a scris primarul de la Ceanu Mare.
 
Vă reamintim că, la începutul acestui an, Virgil Păcurar a fost printre primarii dispuși să dea Guvernul în judecată, după ce comuna sa nu a primit nici un leu de la Guvern.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Fotbal Liga a 5-a: Progresul își continuă cursa spre promovare și meciurile cu Sticla Arieșul Turda sau ISCT 1921

Astăzi au fost programate meciurile contând pentru etapa a 16-a din Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, la...

Primarul comunei Ceanu Mare, în vizită la Compania Națională de Investiții

În acest sfârșit de săptămână, primarul comunei Ceanu Mare, domnul Virgil Păcurar, se află într-o vizită de lucru...

Virgil Păcurar: Dragi cetățeni, vă mulțumim!

În ultimele două zile, am susținut mai multe întâlniri cu cetățenii comunei Ceanu Mare – întâlniri care ne-au...

Asociația umanitară „Toți pentru Unu” a echipat centrele de refugiați de la Ceanu Mare

"Asociatia Toti Pentru Unul ", ONG umanitar din judetul Iasi, a venit in sprijinulprimariei comunei Ceanu Mare prin...
spot_img

CSM Câmpia Turzii debutează săptămâna viitoare în Divizia A1

Primul sezon pe prima scenă a voleiului românesc pentru CSM Câmpia Turzii va debuta săptămâna viitoare când, galben-albaștrii vor evolua în deplasare, împotriva formației...
%d bloggers like this: