spot_img

Primarul comunei Ceanu Mare, în vizită la Compania Națională de Investiții

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img
În acest sfârșit de săptămână, primarul comunei Ceanu Mare, domnul Virgil Păcurar, se află într-o vizită de lucru la București.
 
În cursul zilei de ieri, domnul primar a avut o întâlnire cu directorul de investiții al Companiei Naționale de Investiții, domnul Adrian Cefălean.
 
Tema principală a discuțiilor a fost stadiul solicitărilor de finanțare, pe care Comuna Ceanu Mare le-a depus pentru proiectele de investiții pe care intenționează să le realizeze în viitorul apropiat. De la investiții în sectorul sportiv, la cele în infrastructură de utilități și rutieră.
 
Astfel, reprezentanții Companiei Naționale de Investiții și, implicit, cei ai Guvernului României, au fost puși în temă, în legătură cu demersurile întreprinse de administrația publică locală de la Ceanu Mare, pentru obținerea de finanțări pe proiectele de dezvoltare.
 
Desigur că, având în vedere schimbările tot mai dese, în ceea ce privește prioritățile Guvernului României (pandemia COVID-19, criza economică, criza refugiaților, războiul din Ucraina), există posibilitatea reducerii finanțărilor, însă Primăria Ceanu Mare va purta, odată la 2 săptămâni, corespondențe cu reprezentanții CNI și ai Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru a ști – cu certitudine – care este stadiul fiecărui proiect de dezvoltare al comunei.
 
De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, domnul primar a avut o întrevedere cu eurodeputatul, Eugen Tomac. Tema predilectă a discuției a fost lansarea cât mai rapidă a ghidurilor de finanțare prin intermediul Programelor Operaționale Sectoriale, dar și cele mai noi politici și strategii implementate de Uniunea Europeană.
 
„Sunt convins că aceste discuții se vor concretiza prin finanțări și proiecte de dezvoltare, implementate în comuna Ceanu Mare. Avem obligația morală și legală să facem tot posibilul pentru a asigura cele mai bune condiții de trai, pentru cetățenii comunei noastre”, a declarat Virgil Păcurar, primarul comunei Ceanu Mare.
 
Biroul de Presă al Comunei Ceanu Mare
30.04.2022

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Fotbal Liga a 5-a: Progresul își continuă cursa spre promovare și meciurile cu Sticla Arieșul Turda sau ISCT 1921

Astăzi au fost programate meciurile contând pentru etapa a 16-a din Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, la...

Virgil Păcurar: Dragi cetățeni, vă mulțumim!

În ultimele două zile, am susținut mai multe întâlniri cu cetățenii comunei Ceanu Mare – întâlniri care ne-au...

Asociația umanitară „Toți pentru Unu” a echipat centrele de refugiați de la Ceanu Mare

"Asociatia Toti Pentru Unul ", ONG umanitar din judetul Iasi, a venit in sprijinulprimariei comunei Ceanu Mare prin...

Progresul Boian „umple” poarta la Luna – vezi golurile

În această dimineață, la Luna, a avut loc meciul de Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, dintre Spicul...
spot_img

Un bărbat din Câmpia Turzii are nevoie URGENTĂ de sânge

Este internat la Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii, suferă de cancer și are mare nevoie de o transfuzie sangvină. Astfel, mesajul său...
%d bloggers like this: