fbpx
Wednesday, May 31, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri Ocna MureșPrimăria Ocna Mureș: NVESTIM IN INVATAMANTUL DIN ORASUL OCNA MURES

Primăria Ocna Mureș: NVESTIM IN INVATAMANTUL DIN ORASUL OCNA MURES

spot_img

Astăzi a fost semnat contractul de finanțare prin PNRR pentru proiectul „RENOVAREA ENERGETICĂ MODERATĂ A CLĂDIRILOR LICEULUI TEORETIC PETRU MAIOR OCNA MUREȘ”. Valoarea maximă a proiectului este de 9.548.795,51 lei, finanțat integral prin fonduri PNRR și bugetul de stat.
Durata de execuție este de 36 de luni.

Acest proiect se adaugă proiectului „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN ORAȘUL OCNA MUREȘ” depus în 27.02.2023, în valoare totală de 3.187.383,00 lei și care propune echiparea cu echipament digital a 56 de săli de clasă, crearea sau echiparea completă pentru două laboratoare de informatică, două ateliere de discipline tehnologice, două laboratoare de fizică și un laborator de biologie. Și acest proiect este finanțat integral prin fonduri PNRR și de la bugetul de stat.

Tot in cursul zilei de astăzi Liceul Teoretic Petru Maior a depus proiectul „DOTARE SMARTLAB LICEUL TEORETIC PETRU MAIOR OCNA MURES JUDETUL ALBA” în valoare de 351.203,64 lei și care își propune crearaea unui laborator de tip SMARTLAB pentru învățământul secundar preuniversitar în cadrul liceului. Finanțarea este integrală prin fonduri PNRR și de la bugetul de stat. 

spot_img
spot_img
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: