fbpx
spot_img
spot_img

Primăria Chețani încurajează colectarea selectivă a deșeurilor! IMPLICĂ-TE ȘI TU!

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Colectarea selectivă a deșeurilor este o obligație morală, în primul rând, o garanție de viață oferită generațiilor următoare! Din acest motiv, Primăria comunei Chețani oferă toate condițiile pentru ca și TU să colectezi selectiv!

- Advertisement -
- Advertisement -

Începând cu luna iulie 2021, Primăria Comunei Chețani, județul Mureș, a amplasat mai multe containere, unde cetățenii pot să depoziteze, în mod selectiv – fracționat – deșeurile. 

Fiecare container, amplasat atât la Grindeni, cât și la Chețani și Hădăreni, conține atât fracție pentru sticle, cât și pentru plastic și metal. De asemenea, lângă containerele speciale sunt amplasate pubele destinate deșeurilor de hârtie și carton.

Astfel, cetățenii își pot duce deșeurile la pubelele respective!

Însă, începând cu această lună, fiecare gospodărie va primi saci colorați diferit, pentru fiecare fracție (plastic/metal, hârtie/carton), iar operatorul de salubritate va colecta deșeurile, periodic, de la fiecare gospodărie în parte.

Contactat de RefleqtMedia, edilul comunei – Emil Florin Mocan, a declarat că este mulțumit de felul în care a debutat campania de colectare selectivă, dar că este loc de mai bine.

„Cetățenii comunei noastre sunt receptivi la aceste măsuri de colectare selectivă, după cum se vede chiar din fotografiile efectuate de dumneavoastră. Totuși, fac apel la cetățeni să continue activitatea de colectare selectivă și să o mențină și după ce vor primi sacii colorați.

Dragi cetățeni, doar prin implicarea fiecăruia dintre dumneavoastră putem colecta selectiv. Vă reamintesc că în eventualitatea în care deșeurile nu sunt colectate selectiv, fiecare unitate administrativ teritorială este pasibilă de amenzi, care impactează asupra bugetului local de venituri și cheltuieli.

Implicându-ne, rezolvăm multe probleme și asigurăm viitorul generațiilor următoare!”, spune Emil Florin Mocan, primarul comunei Chețani.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: