spot_img

Primăria Ceanu Mare: Omagiu și respect pentru memoria strămoșilor noștri

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Pentru că știm, dragi cetățeni, cât de importantă este Sărbătoarea Floriilor, precum și Sâmbăta Morților pentru comunitatea creștin-ortodoxă, și nu numai, angajații Primăriei au întreprins demersuri pentru curățirea cimitirelor.

Au fost curățite cimitirele, a fost cosită iarba, au fost toaletați arbuștii sălbatici și au fost săpate gropi pentru depozitarea coroanelor și jerbelor uscate. De asemenea, gardurile și parcările din zona cimitirelor au fost recondiționate.

Pe această cale, salutăm bună colaborare dintre administrația locala și preoții parohii din comună, care au făcut ca cimitirele să arate bine, acest lucru denotând respectul nostru pentru cei care au luptat și au trudit pentru comuna noastră, ca ea să fie una dezvoltată, cochetă și curată.

De asemenea, cu ocazia Sărbătorii Intrării lui Iisus Hristos în Ierusalim, Primăria și Consiliul Local Ceanu Mare transmit un călduros „La Mulți Ani!” tuturor acelora care-și sărbătoresc ziua numelui.

 

Sărbători Fericite!

 

Virgil Păcurar,

Primarul comunei Ceanu Mare

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Comuna Ceanu Mare – în top 4 al procentului de persoane recenzate în județul Cluj

Participarea la Recensământul Populației și Locuințelor 2021 reprezintă atât o obligativitate, cât mai ales o dovadă de spirit...

Primarul de la Ceanu Mare lovește puternic în problema fondurilor europene: „Dezvoltarea și fondurile europene NU se numără printre prioritățile guvernului. ”

În această seară, Virgil Păcurar, primarul comunei Ceanu Mare, a remis o declarație social-media prin care contestă vehement...

Fotbal Liga a 5-a: Progresul își continuă cursa spre promovare și meciurile cu Sticla Arieșul Turda sau ISCT 1921

Astăzi au fost programate meciurile contând pentru etapa a 16-a din Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, la...

Primarul comunei Ceanu Mare, în vizită la Compania Națională de Investiții

În acest sfârșit de săptămână, primarul comunei Ceanu Mare, domnul Virgil Păcurar, se află într-o vizită de lucru...
spot_img

Pompierii din Aiud solicitati la un incendiu cu victime

1. Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit ieri, pe str. Gheorghe Asachi din loc. Gârbova de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă...
%d bloggers like this: