3.9 C
Turda
Thursday, October 6, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaPrima simulare a unui proces, facută de un grup de tineri la...

Prima simulare a unui proces, facută de un grup de tineri la Turda

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Educația Juridică  lipsește cu desăvârșire în rândul tinerilor iar acest lucru a fost observat atât de tinerii de la The Da Vinci System cat si de asociatia VeDem Just.

După cum v-ați obișnuit în ultimii ani, tinerii nu au stat degeaba, și au decis să organizeze primul proces simulat la Judecătoria Turda și să  aducă mai aproape noțiunile din cadrul legal de tineri, stimulându-i să învețe anumite concepte direct prin aplicarea acestora.
          

  Acest proiect va solicita în mod direct elevii și îi va pune in postura diferiților actori prezenți în cadrul procesului de judecată: Judecător, Grefier, Inculpat, Avocatul Inculpatului, Victima și Avocatul Victimei. La finalul acestei experiențe, ei pot intelege mai bine cum funcționează luarea unei decizii, își vor dezvolta persuasiunea și vor putea să învețe mai multe despre domeniul legal.

De asemenea, activitatea are rol de orientare în cariera deoarece tinerii vor putea analiza mai bine dacă într-adevar își doresc să profeseze in acest domeniu sau vor lua pentru prima data domeniul juridic ca o opțiune pentru aceștia.
          

  Dacă vrei să sprijini acesti tineri și să îi susții în dezvoltarea lor, te invităm în data de 30 martie începând cu ora 13 la Judecătoria Turda, sala 1.

 Mentionam totusi că intrarea în sală se va face prin completarea unui formular care pe urma va fi oferit de către noi pazei.

Este o cerință necesara pentru bunul demers al activității iar din acest motiv persoanele care nu au completat formularul nu vor putea intra în sală.

Formularul va fi postat pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/390017965114979/

            Fiți pe fază pentru inscrieri!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: