spot_img

Președintele Consiliului Județean Cluj îi face praf pe miniștri PNL

Date:

Share post:

În această perioadă, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, trece printr-o fază în care mai spune și adevărul, lucru total necaracteristic unui lider politic de anvergura lui 😉

Ei bine, după ce, în cursul săptămânii trecute, a declarat că 33% din angajații Consiliului Județean freacă menta în instituție, câștigând bani publici „pă dejaba”, acum Tișe a făcut o altă declarație „străfulminantă”.

Pe fondul frustrărilor generate că „amplele proiecte, unice în Univers” – Spitalul Monobloc pentru Copii și Centrul Multiorgan de Transplant, nu au fost incluse pe lista PNRR pentru sănătateTișe și-a luat la țintă proprii miniștri din partid.

„Nu sunt mulțumit de activitatea ministrilor PNL. Am și spus-o în multe întâlniri, în multe ședințe, am și vorbit personal pe anumite domenii chiar cu prim ministrul, am avut probleme uriașe cu decontarea facturilor, am avut întârzieri la plată din august, eram în decembrie și nu aveam facturile plătite pentru că se împărțea ministerul între domnul ministru Cseke (Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Administrației și Lucrărilor Publice – n.r) și domnul ministru Boloș (Marcel Boloș, ministrul Proiectelor Europene – n.r), și nu știau care din ei să prelucreze facturile și să ne dea banii. Aveam 80 de milioane de lei din rambursări și decontări, ne spuneau că nu au personal și noi eram pe punctul de incapacitate de plată pe facturile curente. 80 de milioane e enorm, bani plătiți în avans. Nu pot fi mulțumit de activitatea acestor ministere, cum nu pot fi mulțumit de activitatea unora care apar la TV și se demonstrează că nu cunosc domeniul respectiv. Nu vreau să nominalizez, eu nu vreau să îmi fac campanie pe seama partidului. 

Nemulțumirile nu sunt doar ale mele, ci și ale primarilor din județ, care nu sunt puțini. Când am o discuție cu un secretar de stat care în viața lui nu a fost ales de nimeni și nu a participat la o bătălie electorală și nu înțelege administrația publică, cum putem să ne înțelegem dacă dânsul nu face diferența între activ, pasiv, între puncte de urbanism. E foarte greu, dificil, e greu să funcționezi cu unii care nu au experiență, iar alții sunt proști. De ce oare după atâția ani nu lăsăm nimic generațiilor care vin? Guvernanții o văd ca un loc de muncă pe care îl folosești în interes personal, nimeni nu mai e preocupat să facă ceva consistent pentru țară. Sunt nemulțumit de guvernare. Eu îmi doresc mai mult de la guvernarea noastră. 

Vin miniștrii, secretari de stat în vizită să ne prezinte un proiect și ei sunt incompetenți, sunt inferiori celor din teritoriu. Păi ce să aflu eu de la un secretar de stat care în viața lui nu a muncit în administrația publică locală? Ce să îmi spună el mie?”, a declarat Alin Tișe, citat de TurdaNews.

 

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Foaie verde de piper / După viscol, vine GER ! Cod galben în județul Cluj

Întotdeauna, după un necaz, vine altul mai mare, astfel...

Doi atevisti, salvati de jandarmii montani clujeni

2 turiști care rămăseseră blocați cu ATV-ul în zăpadă...

Polițiștii clujeni au ieșit la sterilizat câini

Defapt ... au desfășurat o campanie de conștientizare privind...

Medicii clujeni au salvat viata unei paciente de 87 de ani

🩸𝗙𝗶𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘃𝗶𝗮ță 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗲𝗮𝘇𝗮🩸 Este îndemnul care a însoțit echipa...
%d bloggers like this: