fbpx
HomeDEZVĂLUIRIPovestea crimei care a ȘOCAT Turda - făptuitorul este din CÂMPIA TURZII
spot_img
spot_img

Povestea crimei care a ȘOCAT Turda – făptuitorul este din CÂMPIA TURZII

- Publicitate -
spot_img

RefleqtMedia continuă seria „Crime celebre” cu un caz care a șocat locuitorii cartierului Băi din Municipiul Turda.

Era vara anului 1999 și o descoperire macabră a tulburat întreaga comunitate de pe strada Mărului, dar și din împrejurimile sale.

Într-o casă situată pe acea stradă, locuia o tânără studentă, cu chirie. Aceasta avea o relație de câțiva ani cu un student la teologie din Câmpia Turzii, astfel că în momentul în care o mătușă a fetei a venit în vizită, a descoperit cadavrul tinerei, plin de răni. Pereții casei erau plini de sânge, iar întregul peisaj amintea de un thriller american.

Sosiți la fața locului, polițiștii criminaliști, dar și presa locală, au rămas șocați de sălbăticia cu care tânăra fată a fost omorâtă.

De cealaltă parte a Arieșului se întâmpla o altă tragedie. Unul dintre preoții din oraș era vizitat, pe nepusă masă, de tânărul student la teologie, cu hainele pline de sânge.

„Am omorât-o, părinte, n-am vrut, dar mi-a fost frică. Mi-a zis că mă va părăsi și dacă rămân fără femeie, nu mă mai pot face preot”, ar fi spus tânărul student.

Tulburat de ceea ce-i spusese ucenicul său, preotul l-a calmat și l-a convins să se predea.

Într-adevăr, între cei doi tineri izbucnise o ceartă, fata l-a amenințat de mai multe ori că se vor despărți, tocmai când trebuiau să se căsătorească, iar tânărul să devină preot în toată regula.

Gândul că nu își va putea îndeplini visul de a deveni preot i-a întunecat mințile teologului, care a făcut un acces de furie.

Analizele psihiatrice ulterioare au stabilit că tânărul nu avea discernământ în momentul în care și-a ucis, cu sălbăticie, logodnica, astfel că acesta a fost internat într-un spital psihiatric din județul Bihor.

10 ani din viață și i-a petrecut acolo, iar acum este liber. Are o viață normală și aproape nimeni nu-i cunoaște trecutul tulburat, înafară de câteva persoane.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: