27.7 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaPosibilă poluare pe râul Arieș

Posibilă poluare pe râul Arieș

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Presa locală turdeană a publicat un articol, în cursul serii de ieri, cu privire la un potențial nou caz de poluare a albiei râului Arieș.

”Oare o fi din nou otrăvit Arieșul fiindcă e alb ca laptele, exact ca și cum era când s-a rupt digul de la Roșia Montana. Așa era doar atunci cu Roșia Montană sau când funcționa Electroceramica și dădea drumul la caolina. Cert e că e primul an de după revoluție în care s-a început să se prindă iar pești pe Aries și ar fi păcat să îl distrugă iar”,  a transmis un pescar, pentru sursa citată – TurdaNews.

Ideea este că Garda de Mediu și Apele Române nu au făcut nicio comunicare în acest sens, pentru a avertiza pescarii, cu privire la potențialul pericol pe care un incident de poluare a albiei l-ar reprezenta pentru pescari.

Ba mai mult, se pare că reprezentanții Gărzii de Mediu Cluj – despre care RefleqtMedia a scris în mai multe rânduri că fug de responsabilitate, se feresc și de această dată să răspundă solicitărilor de informații venite din partea mass-media.

Așadar, pescarii să fie cu băgare de seamă, dacă prind pești și vor să le consume carnea, să verifice starea acesteia … preferabil să nu consumați carne de pește de pe Arieș, pentru că la câtă secretomanie și indolență este în instituțiile deconcentrate de la Cluj … mai bine lipsă!

sursa foto: TurdaNews

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: