fbpx
spot_img
spot_img

Posibil ABUZ al Poliției, la Câmpia Turzii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Câmpia Turzii a reclamat, pe rețelele de socializare, un posibil abuz, căruia i-ar fi fost victimă în cursul serii de ieri.

- Advertisement -
- Advertisement -

Eugen Mândruțiu, cetățeanul din Câmpia Turzii, afirmă că un polițist în civil le-ar fi cerut altor colegi de-ai săi să-l legitimeze și să-i facă etilotest pentru „greșeala” de a fi oprit pe marginea drumului, pentru a-și hrăni câinii.

Mesaj pt.desteptul de polițist în civil care a încurcat aseară circulatia pe str.Laminoriștilor nr.76 , acolo este casa mea parintească șu dețin doi caini iar eu veneam de la Cluj si m.am oprit sa le dau de mancare.Sa știi ca am suflat în fiolă la colegul tau care era de servici și a iesit ZERO, asa cum ești tu !!! Am 60 de ani si nu ma iei tu pe mine cu ĂSTA, ești un mucos pe langa mine si mai învață cum să te comporți !!! M.am născut în acest oraș si sunt o persoană agreată, modestă și fără probleme , pe cand tu un , NIMENI !!!

a declarat Mândruțiu.

Ba mai mult, acesta a reiterat povestea, prezentând mai multe detalii.

Nu știu cum il cheamă, în fața mea a fost un echipaj de politie, care a oprit o masina.Eu am oprit masina , venind de la Cluj să intru la casa parinteasca sa dau papa la caini, iar in spatele meu a oprit o masina pe mijlocul drumului s.a dst jos un individ si a inceput sa strige la mine sa ma urc în masina si sa pun mainile pe volan, iar in acelas timp a strigat la colegul lui si la jandarm sa ma legitimeze pt ca eu am sarit din masina cand am vazut echipajul.Prostul nu știa ca eu m.am oprit sa dau mancare la caini.Dupa ce politistul de servici mi.a verificat acteke și mi.a pus fiola , totul a fost in regula si mi.a spus ca acel civil era coleg de al sau dar nu mi.a dat numele.

a mai precizat Mândruțiu.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: