spot_img

PORTRET DE ÎNVINGĂTOR LA CNMV TURDA

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img
La Colegiul Național ,,Mihai Viteazul” – Turda, învață mulți elevi cu care ne mândrim. Unul dintre ei este Rareș Cotoi din clasa a XI-a A, adolescent care a înțeles importanța informației, a cetățeniei active și a asumării responsabilității.
 
Perseverent, Rareș a reușit să se impună în rândul colegilor săi și, dacă în toamna anului 2020 a fost ales președinte al Consiliului Şcolar al Elevilor din CNMV, în prezent ocupă funcțiile de preşedintele al Consiliului Judeţean al Elevilor Cluj şi de vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Elevilor. A reușit prin succesul său să demonstreze că nimic nu este imposibil, dacă există voință, ambiție și disponibilitate pentru nn efort susținut.
 
Pasionat de științele exacte, Rareș a participat anual la olimpiadele de informatică și de matematică. Printre rezultatele lui, se numără premii la Olimpiada Judeţeană de Informatică, dar şi distincţii precum cea obţinută în vara anului trecut, în cadrul Galei Elevului Reprezentant – Premiul III la nivel național, pentru elev implicat în comunitate.
 
Întrebat ce îl motivează pentru succes, ce pasiuni și planuri de viitor are, Rareș ne-a mărturisit: ,,Am mai multe pasiuni, însă cele mai semnificative sunt științele exacte, sportul și implicarea civică. Ca și planuri de viitor, îmi doresc să urmez o carieră în programare, în cadrul unei facultăți din Cluj, iar ulterior să realizez un master în străinătate.”
 
,, Îl cunosc de puțin timp pe Rareș Cotoi, dar cred că nu greșesc afirmând că văd în el un formator de opinie, care a parcurs cu succes drumul de la coechipier la lider, dând dovadă de tact, perseverență și spirit persuasiv. Atent la nevoile colegilor săi, se documentează și, bine informat fiind, reușește să le apere interesele. De asemenea, inițiază activități care răspund sferei de interes a colegilor săi. M-am bucurat să aflu că este și olimpic la matematică și informatică, două discipline de bază în formarea lui. Credeam că, fiind ocupat, îmi va fi greu să colaborez cu el, dar…. m-am înșelat. Apreciez promptitudinea cu care îmi răspunde de fiecare data și disponibilitatea pentru munca în echipă. Îl felicit pentru realizările lui și îi urez mult success în tot ceea ce își propune.”
 
(Codruța Andreica – director)

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Turda: începe reabilitarea a două străzi din cartierul Primăverii

Primarul Municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, a anunțat în această seară demararea lucrărilor de reabilitare a două străzi...

Prima zi a Festivalului Verde la Turda

Astăzi a fost despre mânuțe dibace care și-au amenajat grădina de relaxare din curtea școlii sau a grădiniței...

Obsedat sexual – își freacă penisul în Parcul Central Turda

Un individ cu evidente probleme psihice a fost filmat în timp ce se masturba, în Parcul Central Turda. Clipul...

ACSA Câmpia Turzii – abonată la contracte publice – își cere insolvența

Cu datorii de peste 30 de milioane de lei, ACSA Câmpia Turzii SA, societate care desfășoară mai multe...
spot_img

Alocutiunea rostita de primarul Municipiului Turda, cu prilejul Zilei Armatei Romane

?? Iată-ne din nou în moment de sărbătoare, în această zi de 25 octombrie, în care spunem din suflet: ?? ????? ???, ????? ???...
%d bloggers like this: