spot_img

PORTRET DE ÎNVINGĂTOR LA CNMV TURDA

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

La Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda, învață mulți elevi cu care ne mândrim și care fac cinste școlii. Unul dintre aceștia este Horațiu Oprea, elev în clasa a XII-a B.

Încă de la începutul clasei a IX – a, Horațiu a fost implicat în majoritatea activităților școlare și extrașcolare. A participat la evenimentele artistice desfășurate la colegiu, momente ce au făcut mai ușoară acomodarea în liceu. Fiind elev al unui profil real, a fost interesat de studiul științelor, participând la concursul interdisciplinar „CONFERENCE OF YOUNG SCIENTIST” unde a ajuns în anul 2020, până la etapa națională.

Dornic să ajute, a luat parte la diferite acțiuni de voluntariat în cadrul unui club de știință și la nivelul mai multor inițiative pe plan local. A fost membru al echipajului școlii în anul 2019 la concursul de acordare a primului-ajutor „Sanitarii pricepuți”. Și-a reprezentat colegii în Consiliul Școlar al Elevilor timp de patru ani, unde a ajutat la organizarea mai multor activități.

Printre pasiunile sale se numără sportul, lectura și dezvoltarea personală; dar în special dansul popular, Horațiu fiind membru al Ansamblului Folcloric „Datina Turdeană” de 12 ani, alături de care a reprezentat Turda și România la diferite spectacole naționale și internaționale.

După terminarea liceului, își dorește să urmeze cursurile unei instituții militare în domeniul situațiilor de urgență, considerând acest mediu al disciplinei și seriozității un cadru propice pentru dezvoltarea sa profesională viitoare.

Mult succes în tot ceea ce îți propui, Horațiu

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Turda: începe reabilitarea a două străzi din cartierul Primăverii

Primarul Municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, a anunțat în această seară demararea lucrărilor de reabilitare a două străzi...

Prima zi a Festivalului Verde la Turda

Astăzi a fost despre mânuțe dibace care și-au amenajat grădina de relaxare din curtea școlii sau a grădiniței...

Obsedat sexual – își freacă penisul în Parcul Central Turda

Un individ cu evidente probleme psihice a fost filmat în timp ce se masturba, în Parcul Central Turda. Clipul...

ACSA Câmpia Turzii – abonată la contracte publice – își cere insolvența

Cu datorii de peste 30 de milioane de lei, ACSA Câmpia Turzii SA, societate care desfășoară mai multe...
spot_img

Anunț Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 15.10.2019, între orele 08.30 - 19.00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele: -...
%d bloggers like this: