fbpx
spot_img

PORTRET DE ÎNVINGĂTOR LA CNMV TURDA

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

La Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda, învață mulți elevi cu care ne mândrim și care fac cinste școlii. Unul dintre aceștia este Horațiu Oprea, elev în clasa a XII-a B.

Încă de la începutul clasei a IX – a, Horațiu a fost implicat în majoritatea activităților școlare și extrașcolare. A participat la evenimentele artistice desfășurate la colegiu, momente ce au făcut mai ușoară acomodarea în liceu. Fiind elev al unui profil real, a fost interesat de studiul științelor, participând la concursul interdisciplinar „CONFERENCE OF YOUNG SCIENTIST” unde a ajuns în anul 2020, până la etapa națională.

Dornic să ajute, a luat parte la diferite acțiuni de voluntariat în cadrul unui club de știință și la nivelul mai multor inițiative pe plan local. A fost membru al echipajului școlii în anul 2019 la concursul de acordare a primului-ajutor „Sanitarii pricepuți”. Și-a reprezentat colegii în Consiliul Școlar al Elevilor timp de patru ani, unde a ajutat la organizarea mai multor activități.

Printre pasiunile sale se numără sportul, lectura și dezvoltarea personală; dar în special dansul popular, Horațiu fiind membru al Ansamblului Folcloric „Datina Turdeană” de 12 ani, alături de care a reprezentat Turda și România la diferite spectacole naționale și internaționale.

După terminarea liceului, își dorește să urmeze cursurile unei instituții militare în domeniul situațiilor de urgență, considerând acest mediu al disciplinei și seriozității un cadru propice pentru dezvoltarea sa profesională viitoare.

Mult succes în tot ceea ce îți propui, Horațiu

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

El e proful de istorie de la CTVU care isi duce elevii la meciurile de baschet ale U Cluj

Sa ai un profesor bun este u binecuvantare, dar sa ai unul care te duce la meciuri si...

Tentativa EȘUATĂ de flagrant a Politiei Campia Turzii – in aceasta seara!

O intamplare care miroase a abuz sau eroare politieneasca s-a petrecut, in aceasta seara, la Campia Turzii. Dupa ce...

Video fantastic: Avram Gal a devenit „regele cărnii de vită”!

În cadrul unei postări pe tiktok, Avram Gal, patronul Transylvania Steak House, a primit supranumele de „rege al...

Două noi parcări de reședință, pe străzile  Aviatorilor și Plopilor

✅Înainte de începerea acestor lucrări, în cele două zone erau construite garaje, dintre care multe stăteau nefolosite. Prin...
%d bloggers like this: