Pompierii din Aiud solicitati la un incendiu cu victime

spot_imgspot_img

1. Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit ieri, pe str. Gheorghe Asachi din loc. Gârbova de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, proprietatea lui T.T. Pompierii militari au acționat cu două austospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD. În urma incendiului, un bărbat în vârstă de 86 ani a fost transportat la spital. Ca urmare a acestui incendiu, au ars mobilierul și instalația electrică din camera de zi. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un aparat electric cu improvizații.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri privind instalațiile electrice, şi anume:
– nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;
– nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;
– nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.
2. Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba au intervenit, în data de 15.02.2018, la 17 solicitări medicale.

Purtător de cuvânt al I.S.U. Alba
Lt.

Marescu-Dumitrescu Alina

spot_img
%d bloggers like this: