spot_img
spot_img

Pompierii clujeni au participat la
Ziua Internațională a Donatorului de Sânge

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Peste 50 de cadre militare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Avram Iancu” al județului Cluj au donat astăzi sânge, cu ocazia Zilei Internaționale a Donatorului de Sânge. Acest moment este marcat anual pe data de 14 iunie, iar unitatea noastră s-a alăturat campaniei ce are loc la Centrul de Transfuzii Sanguine din Cluj-Napoca.

Astfel, pompierii s-au prezentat încă de la ora 9:00 și au făcut echipă cu polițiști și jandarmi, pentru a oferi un sprijin atât de necesar. Salvarea de vieți guvernează activitatea noastră, așa că înțelegem nevoia permanentă de sânge. Drept dovadă, personalul operativ, alături de structurile suport ale inspectoratului s-au prezentat cu toată deschiderea la sediul situat pe strada Nicolae Bălcescu.

Marți dimineața au participat pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca, însă în zilele următoare vor fi prezente la Centrul de Transfuzii Sanguine toate subunitățile ISU Cluj. Asta deoarece în spitale se duce o luptă continuă pentru sânge și orice sprijin contează. Tocmai de aceea, vom sprijini în permanență asemenea inițiative și îndemnăm toate persoanele care îndeplinesc condițiile necesare să meargă la donare. Oricine poate fi un erou! 

Campania aparține Autorității Teritoriale de Ordine Publică Cluj, fiind realizată alături de Instituția Prefectului Județului Cluj, Consiliul Județean, Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Alexandru Vaida Voevod”, respectiv Poliția Locală Cluj-Napoca.

 

Compartimentul Informare și Relații publice

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Un nigerian, care a amenintat o copila de 19 ani si s-a luat la harta cu politistii, acuza ca “a fost batut de gabori”

Mai nou, orice copil penibil cu 4 clase si antecedente penale e mare trapper. Acesta este si cazul lui...

Promovabilitate de peste 92% la Evaluarea Națională, în județul Cluj – locul 2 pe țară la numărul de medii de 10

Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Cluj au centralizat rezultatele înregistrate la examenul de Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a...

O femeie este dată dispărută de familie – ultima dată a fost văzută în Iulius Mall Cluj

O femeie care a venit de curând din Belgia este dată dispărută de familie. Tânăra locuiește în Satu Mare...

Educația pentru sănătate se va face doar din clasa a VIII-a şi doar cu acordul părinților – educația sexuală NU se predă!

Parlamentarii au decis că Educația pentru sănătate, care cuprinde şi partea de educaţie sexuală, se va face în...
spot_img

Campanie de conștientizare privind creșterea salariului brut desfășurată de ITM Cluj

Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj a desfăşurat în perioada decembrie 2017-martie 2018 campanie de informare şi conştientizare cu privire la modificarea salariului brut în...
%d bloggers like this: