19.9 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeCluj NewsPOLITISTII SECŢIEI 3 POLIŢIE RURALĂ BACIU CERCTEAZĂ 7 PERSOANE BĂNUITE DE COMITEREA...

POLITISTII SECŢIEI 3 POLIŢIE RURALĂ BACIU CERCTEAZĂ 7 PERSOANE BĂNUITE DE COMITEREA DE FURTURI DIN LOCUINŢĂ

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Baciu au condus la sediul secţiei, în urma perchiziţiilor domiciliare efectuate, 7 persoane bănuite a fi implicate în furturi din locuinţă produse în localitatea Baciu, judeţul Cluj.

În urma perchiziţiilor domiciliare efectuate în această dimineaţă de către lucrătorii Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu au fost conduse la sediul secţiei 7 persoane, bănuite a fi implicate în comiterea de furturi din locuinţă omise pe raza localităţii Baciu. Furturile au fost comise în perioada iunie – august a.c.

Perchiziţiile domiciliare efectuate au condus la ridicare mai multor bunuri găsite la locuinţele persoanelor conduse la audieri, respectiv unelte şi scule electrice (bormaşini, motocoase, motofierăstraie, etc), biciclete, triciclete şi unelte de pescuit a căror provenienţă nu a putut fi justificată de cele 7 persoane.

Persoanele conduse la sediul Secţiei pentru audieri sunt 7 bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 27 şi 53 de ani, toţi din comuna Baciu şi au mai fost în atenţia poliţiştilor pentru comiterea de furturi din locuinţă.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: