spot_img

Poliția Locală Turda – activitate pe linia preventiei rutiere

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

În data de 09.10.2019, în cadrul programului ”Școala Altfel”,  Poliția Locală Turda a susținut o lecție activ-participativă de prevenire, pe lina circulației rutiere, la Școala ”Teodor Murășanu”, clasa doamnei învățătoare, Bereș Andreea.

Lecția a avut ca scop promovarea importanței respectării regulilor de circulație rutieră, a normelor de conduită pe stradă ca pieton și totodată conștientizarea elevilor cu privire la efectele nerespectării acestora.

În baza explicațiilor, a exemplificării, a demonstrației practice utilizând materiale informative, fișe de lucru individuale, micii pietoni au dobândit noi cunoștințe despre stradă și un comportament responsabil însușindu-și corect etapele traversării.

Copiii au participat activ, au răspuns pozitiv la solicitări și entuziasmați, au exersat traversarea străzii respectând semnalele agentului de poliție rutieră la trecere pentru pietoni.

Deoarece una dintre principalele cauze ale producerii accidentelor rutiere o reprezintă traversarea neregulamentară,  Poliția Locala Turda, va acționa în continuare pentru combaterea și prevenirea acestui fenomen, sancționând încălcarea normelor legale de circulație în rândul pietonilor  și desigur desfăşurând în continuare activităţi în vederea creşterii gradului de siguranţă a copiilor precum și acțiuni pentru responsabilizarea părinţilor cu privire la comportamentul şi atitudinea adoptată în legătură cu traversarea regulamentară.

Poliția Locală Turda vă stă la dipoziție în limita competențelor legale.

 

Director executiv,

MOLDOVAN VALER

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Am avut dreptate, Sala Polivalentă Turda va fi gata până la toamnă

Viitorul sezon de Liga Zimbrilor, respectiv Divizia A2 de Volei feminin se va desfășura, cel mai probabil, în...

Știrea cititorului: Se pregătește o ȚEAPĂ la restaurantul REMO din Turda

Pe adresa redacției noastre am primit o informare de la o adresă anonimă, prin care ni s-a transmis...

EXCLUSIV: Percheziții într-un dosar de trafic de imigranți și droguri – LA TURDA!

În această dimineață, DIICOT a remis un comunicat de presă privind desfășurarea unor percheziții domiciliare în mai multe...

Bombardierul cerșetor a apărut la Turda

Cunoașteți știrile despre fetele care cerșesc online, cerând bani „cu împrumut” de la diverse persoane... ei bine RefleqtMedia a aflat...
spot_img

Sofer din Luna depistat fara permis, prin Valcele

La data de 4 septembrie a.c., poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene Cluj au depistat un bărbat de 33 de ani, din comuna Luna,...
%d bloggers like this: