spot_img
spot_img

Poliția Cluj vă cere ajutorul pentru identificarea unei persoane

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit ca urmare producerii unui accident de circulație semnalat la data de 22 noiembrie 2021., în jurul orei 14.00, în Piața Ștefan cel Mare.

 

Un bărbat care se deplasa cu bicicleta din direcția Piața Timotei Cipariu spre Piața Avram Iancu, ar fi schimbat succesiv benzile de circulație spre stânga, printre autoturisme, iar în urma acestor manevre ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară.

 

Șoferul autoutilitarei ar fi efectuat manevre de evitare a coliziunii cu bărbatul care se deplasa pe bicicletă, moment în care a pătruns pe trotuarul din partea stângă unde a surprins și accidentat un bărbat de 64 de ani din Cluj-Napoca, care se deplasa pe trotuar în calitate de pieton.

 

La momentul producerii accidentului rutier, din data de 22 noiembrie 2021, în proximitatea acelui loc se afla o persoană de sex masculin, prezența acesteia fiind necesară în cauză, având calitatea de martor.

 

 

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la identitatea bărbatului care se afla pe trotuarul alăturat Pieței Ștefan cel Mare sunt rugate să sesizeze Poliția municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier sau să apeleze numărul unic de urgență 112!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Un nigerian, care a amenintat o copila de 19 ani si s-a luat la harta cu politistii, acuza ca “a fost batut de gabori”

Mai nou, orice copil penibil cu 4 clase si antecedente penale e mare trapper. Acesta este si cazul lui...

Promovabilitate de peste 92% la Evaluarea Națională, în județul Cluj – locul 2 pe țară la numărul de medii de 10

Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Cluj au centralizat rezultatele înregistrate la examenul de Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a...

O femeie este dată dispărută de familie – ultima dată a fost văzută în Iulius Mall Cluj

O femeie care a venit de curând din Belgia este dată dispărută de familie. Tânăra locuiește în Satu Mare...

Educația pentru sănătate se va face doar din clasa a VIII-a şi doar cu acordul părinților – educația sexuală NU se predă!

Parlamentarii au decis că Educația pentru sănătate, care cuprinde şi partea de educaţie sexuală, se va face în...
spot_img

Breaking News! Avram Gal a fost trimis în judecată pentru TRAFIC DE INFLUENȚĂ!

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus trimiterea în judecată, în stare de control judiciar, a inculpatului...
%d bloggers like this: