fbpx
HomeStiri din ClujPoliția Cluj pusă pe jar de o glumă stupidă făcută de un...
spot_img
spot_img

Poliția Cluj pusă pe jar de o glumă stupidă făcută de un copil

- Publicitate -
spot_img

Un „cloțan” lăsat nesupravegheat și pus pe șotii a pus pe jar o sumedenie de polițiști, după ce a sunat la 112 să reclame că a fost răpit.

Totul a început în 30 iulie, la ora 20:00, când pe sistemul 112 a fost înregistrat apelul unei persoane, care afirma că este sechestrat și că are nevoie de ajutor.

La data de 30 iulie a.c., în jurul orei 20:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană, a cărei voce părea a fi de copil, a apelat numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că a fost prinsă de mai mulţi infractori şi că se află într-o dubă.

Apelantul a refuzat să ofere detalii privind identitatea sa.

În urma apelului, s-a înregistrat un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal şi s-au activat toate resursele avute la dispoziţie pentru soluţionarea cazului.

Imediat s-a constituit o echipă operativă, coordonată de procuror, formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Serviciului pentru Acţiuni Speciale în scopul depistării apelantului şi luării măsurilor care se impun. De asemenea, au fost angrenaţi poliţişti din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale, Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

De la primirea apelului, pentru toţi cei implicaţi a început o cursă contra cronometru care s-a încheiat în cursul zilei de azi, când a fost depistat apelantul. În acest interval de timp s-au derulat multiple activităţi investigative pe toate palierele (verificări în teren, măsuri specifice, măsuri tehnice etc.), încontinuu.

Apelantul a fost depistat la domiciliu, în localitatea Floreşti, stabilindu-se că este vorba despre un minor în vârstă de 10 ani. De asemenea, s-a stabilit că este în afara oricărui pericol, iar apelul 112 s-ar fi efectuat ,,în joacă”, situaţia expusă nefiind reală.”, transmite Poliția Cluj într-un comunicat de presă.

Întrebarea este: cum se poate ca un copil de 10 ani să fie singur acasă, la ora 20:00? 

Avem părinți responsabili maxim în România. 

Dragi părinți, poate că n-ar fi tocmai rău să le explicați kinderilor voștri că nu-i o idee prea bună să-și bată joc de contingente întregi de oameni. Astfel de „glume nevinovate” făcute de copii cretini determină operatorii 112 să aibă atitudinea zeflemitoare pe care au avut-o și în cazul crimelor de la Caracal.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: