16 C
Turda
Saturday, August 13, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaPNL Turda - prezenți la Cluj pentru lansarea candidaturilor la europarlamentare

PNL Turda – prezenți la Cluj pentru lansarea candidaturilor la europarlamentare

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Într-un cadru festiv în prezenta a peste 6500 de liberali din regiunea Nord-Vest,  în data de 31 Martie 2019, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, au fost prezentați candidații PNL pentru alegerile europarlamentare. PNL face parte din grupul Partidului Popular European, care este cel mai mare grup din Parlamentul European. Acesta reunește forțe politice pro-europene de centru și de centru-dreapta din statele membre ale UE, care doresc să contribuie împreuna la promovarea obiectivului unei Europe mai competitive și mai democratice, aflate mai aproape de cetățenii săi.

Din acest motiv PNL este sigurul partid care poate garanta un viitor pro-european pentru România.

PNL Turda a fost prezent la eveniment printr-o delegație de 150 de persoane condusa de președintele organizație Nicolaie Giurgiu.

La eveniment au participat președintelui PNL,  Ludovic Orban,  a primarului Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a candidaților PNL la alegerile europarlamentare,  Rareș Bogdan și  Vasile Blaga, a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a primarului Municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a primarului municipiului Alba Iulia, candidat PNL la alegerile europarlamentare, Mircea Hava, a primarului municipiului Arad,  Gheorghe Falcă, a secretarului general al PNL,  deputat Robert Sighiartău, a europarlamentarului Cristian Bușoi,  europarlamentar Siegfried Mureșan, a vicepreședintelui PNL,  deputat Lucian Bode, alături de deputați, de primari, de viceprimari, de consilieri județeni și locali ai PNL

PNL Turda mulțumește pe această cale tuturor membrilor care au participat la evenimentul menționat. 

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: