17.1 C
Turda
Tuesday, August 2, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaPNL Turda acuză: „Pro România fură!” - Irimie ridică din umeri

PNL Turda acuză: „Pro România fură!” – Irimie ridică din umeri

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, PNL Turda a lansat acuzații dure la adresa contracandidaților de la alegerile europarlamentare din 26 mai.

„ Conform legii, fiecare partid politic sau candidat independent, care participa la alegeri, poate afișa un singur afiș electoral amplasat în locurile special amenajate. Acest aspect al legii nu se aplică și în cazul i Pro România Turda, ei având afișate câte 4 afișe, în fiecare locație special amenajată din municipiu.Pro România Turda nu respecta nici legea și nici Dispoziția Primarului 466/19.04.2019. ”, au scris, printre altele, liberalii turdeni.

Am luat legătura cu președintele Pro România Turda, Mircea Irimie, iar acesta ne-a declarat că, din cunoștințele sale, nu apare nicăieri interdicția de a pune mai mult de un afiș.

„În toate campaniile electorale, pe panouri s-au pus câte afișe a putut un partid. Panotajul și-l face fiecare partid cum vrea. Eu nu știu să se fi pus vreo interdicție în acest sens”, spune Irimie.

Ei bine în dispoziția primarului, Cristian Matei, nr. 466/19.04.2019, la articolul 5 este prevăzut următorul aspect: „Pe un panou electoral, fiecare partid politic, alianță politică, alianță electorală, organizație a cetățenilor sau candidat independent poate aplica un singur afiș electoral”, lucru necunoscut de către președintele Pro România … grav.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: