3.9 C
Turda
Thursday, October 6, 2022
spot_img
HomeCluj NewsPNL Cluj la un pas de implozie - un consilier județean ACUZĂ

PNL Cluj la un pas de implozie – un consilier județean ACUZĂ

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Demisia celor 23 de liberali din PNL Turda a reprezentat unul dintre primele indicii privind o serie de disensiuni care există actualmente în sânul PNL Cluj.

La toate acestea dacă adăugăm cele întâmplate la Câmpia Turzii, unde Dan Bradu a răcit relațiile cu conducerea partidului, iar Horațiu Mândruțiu chiar a demisionat și „trage din toate pozițiile” în imaginea foștilor colegi, devine tot mai clar că principalul partid al județului nu stă tocmai pe roze.

Ei bine, astăzi am primit un pont care-l privește pe consilierul județean, Dorel Secară. Acesta a demisionat recent din funcția de președinte al comisiei 4 din Consiliul Județean Cluj.

Surse din anturajul său afirmă că acesta se teme de o eventuală excludere din partid și că este foarte nemulțumit de dinamica actuală a PNL Cluj.

Cum era firesc, RefleqtMedia l-a contactat pe consilierul județean, pentru a-i permite să-și exprime păsurile pentru mass-media.

Inițial, acesta a declarat că a demisionat „din motive personale” și că „nu este momentul să povestească mai mult”.

„Există nemulțumiri în partid, însă nu este cazul să le expunem. Din punctul meu de vedere, consider că se promovează oameni INDIFERENT DE CRITERIILE DE COMPETENȚĂ și se promovează doar dintr-o anumită tabără”, a precizat Secară, care s-a referit la foștii PDL-iști.

De altfel, chiar consilierul județean a declarat că există, inclusiv la nivel național, disensiuni ample între fostele tabere (PDL și PNL) și că, sub nicio formă, aceste conflicte nu s-au atenuat odată cu finalizarea fuziunii dintre fostele partide.

Întrebat dacă se gândește să părăsească PNL, Secară a declarat: „Eu, din partidul meu? N-o să plec niciodată și nimeni nu mă poate obliga să plec din partidul meu, în care sunt membru de 20 de ani. Eu nu am venit de nicăieri aici, eu sunt liberal!”, a opinat consilierul județean.

L-am contactat și pe fostul președinte al PDL Câmpia Turzii, Cristian Haiduc, în legătură cu posibilele disensiuni din rândurile liberalilor clujeni, iar acesta a declarat că, din punctul său de vedere, nu există două tabere în PNL. „Noi suntem Partidul Național Liberal. Dacă altcineva are altă opinie, este problema lui!”, a concluzionat Haiduc.

Zvonuri privind posibile certuri între vechii PDL-iști și vechii PNL-iști se tot propagă, în toate județele țării, încă de la începutul fuziunii dintre cele două partide, în iarna dintre 2014 și 2015, însă până în prezent nimeni nu a avut curajul să spună clar că o tabără încearcă să o elimine pe cealaltă.

sursa foto: ClujAzi.ro

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: