16.2 C
Turda
Tuesday, September 13, 2022
spot_img
HomeCluj NewsPNL Cluj: „Hoț(r)ia Nasra și Guvernul PSD-ALDE au jefuit 20 de milioane...

PNL Cluj: „Hoț(r)ia Nasra și Guvernul PSD-ALDE au jefuit 20 de milioane de Euro din bugetul Municipiului Cluj-Napoca și 20 de milioane de Euro din bugetul Consiliului Județean Cluj!”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

După ce și în acest an bugetele autorităților locale și județene au fost jefuite abuziv de Guvernul PSD-ALDE, punându-se în pericol investițiile generatoare de locuri de muncă, iată că incompetenții socialiști clujeni îndrăznesc să vină în fața cetățenilor și să ofere așa-zise lecții de bună guvernanță locală. În ciuda faptului că ședințele comisiei de urbanism din cadrul Primăriei Cluj-Napoca sunt publice, deși legea nu obligă acest lucru, nu i-am văzut niciodată pe incompetenții socialiști să participe și să vină cu soluții. 


Pentru faptul că județul Cluj este privat de unități medicale este vina exclusivă a Guvernului PSD-ALDE, cel care dă cu piciorul la zecile de milioane de euro puse la dispoziție de Comisia Europeană, doar dacă menționăm situația Spitalului Regional de Urgență Cluj. În schimb, Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj au reușit să atragă peste 40 de milioane de euro fonduri europene doar pe sănătate, fonduri din care au fost reabilitate și dotate spitalele clujene.
În ceea ce privește investițiile în educație, Primăria Municipiului Cluj-Napoca alocă anual în acest sector 20% din taxele și impozitele plătite de clujeni. Mai mult, tot cu sprijinul fondurilor europene în valoare de 39 de milioane de Euro, Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj au reabilitat și dotat unitățile de învățământ, astfel încât elevii clujeni să studieze în condiții optime.


În schimb, ce a făcut Guvernul toxic PSD-ALDE? A jefuit doar în acest an peste 40 de milioane de Euro din bugetul celor două instituții clujene, astfel încât să le ajungă banii de pomeni acum, în preajma campaniilor electorale. Din fondurile europene nu aveți cum fura însă din banii autorităților locale vă înfruptați fără rușine.
Domnilor socialiști, nesimțirea, minciuna și hoția vă curg prin vene. Vă spunem însă un lucru: clujenii în mod cert nu vor uita în ziua votului cum PSD-ALDE îi batjocorește de 2 ani și 4 luni.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: