spot_img
spot_img

PMP Turda urmărește voința electoratului, nu interesele partinice!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Am constatat cu stupoare că domnul jurnalist Ovidiu Bucur, de la publicația electronică RefleqtMedia, a considerat că merităm atenția necesară pentru a fi ”puși la zid”, într-o manieră specifică perioadei comuniste, dar atent ”ascunsă” după perdeaua jurnalismului de opinie, pornit din ”comenzile” cui trebuie și de la ”butoanele” cui trebuie!

Pentru a lămuri aspectele puse în discuție, fără a deține informațiile complete unei ”analize” de acest gen din partea jurnalistului Ovidiu Bucur, facem câteva precizări pentru domnia sa și pentru cititorii publicației:

1. PMP Turda nu este un partid de ipocriți, iar comunicatul pe care l-am remis presei, prin care solicitam stoparea finanțărilor către biserici, nu era decât un efect al voinței alegătorilor și a electoratului, așa cum a fost ea exprimată prin boicotul de la referendumul promovat de fețele bisericești (și nu numai). Considerăm că un partid politic trebuie să asculte voința poporului, iar noi exact asta am făcut!

2. Referitor la începutul de mandat, este adevărat că am votat alături de colegii din PNL și UDMR, atunci când s-a pus problema alegerii viceprimarului, pentru că aveam un pact semnat cu ei în acest sens, iar noi, ca politicieni mai nou apăruți în politica locală, am considerat că este normal să-l respectăm până la împlinirea sa, chiar dacă a fost în detrimentul nostru (vă reamintim că acel pact făcea referire la susținerea unui candidat din partea PMP Turda, la funcția de viceprimar, iar ulterior PNL a venit cu o altă variantă). Dacă vă deranjează respectarea cuvântului în politica locală, ne cerem scuze! Știm că nu sunteți obișnuit cu astfel de atitudini, într-o lume politică plină de mizerie și minciuni!

3. PMP nu a încheiat niciun pact cu PSD! Această informație este o minciună, din partea dvs! PMP Turda a încercat să atragă de partea sa consilierii locali care vroiau să sprijine anumite puncte din programul electoral pe care l-am avut în vara anului 2016. Cel mai important punct prevăzut în acest program era reducerea impozitelor pe proprietate pentru turdeni, după ce am demonstrat că acest lucru este posibil.

Am fost singurul partid politic care am avut asta în programul electoral! Având doar 3 consilieri din totalul de 21, aveam nevoie și de votul altor colegi pentru un astfel de proiect, iar acest lucru s-a produs prin votul colegilor din PSD, ALDE și PRM. Dacă dvs considerați că suntem ”condamnabili” pentru acest lucru, este opinia dvs! Însă, turdenii care au beneficiat de această măsură au apreciat acest lucru, pentru că era pentru prima dată în istoria Turzii când se întâmpla așa ceva!

4. Referitor la ”finanțările partidelor politice”… Suma la care faceți referire, de la Autoritatea Electorală Permanentă, sunt bani returnați pentru cheltuielile făcute din fonduri proprii, conform legii, după verificarea documentelor și a legalității cheltuielilor! Această procedură se aplică tuturor partidelor din România, nu numai în cazul PMP!

5. În ceea ce privește ”angajările pe criterii politice”, noi chiar susținem că nu sunt normale! Dvs vorbiți despre ”sistarea” acestor angajări pe criterii politice, în administrația locală din Turda, iar asta înseamnă că aveți cunoștință despre așa ceva, însă nu ați spus public (de ce, e problema dvs de morală, nu a PMP Turda!). Dacă aveți informații despre angajări politice de acest gen, considerăm că este de datoria dvs, ca jurnalist, să le faceți publice, nu doar să vorbiți despre ele la modul general! Până la urmă, ce vă doriți?! Să fie ”sistate”, cum susțineți dvs, dând dovadă că aveți cunoștințe despre astfel de angajări, sau doriți să le țineți sub tăcere, pentru a-i favoriza pe cei care le-au făcut?! Deci… unde-i ipocrizia, domnule Ovidiu Bucur?!

Adrian Nap – președinte PMP Turda

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Top 7 Licee în Turda și Câmpia Turzii, după rezultatele de la BAC

Având în vedere că Ministerul Educației a făcut publice rezultatele examenului de Bacalaureat, am decis să alcătuim un...

Beat, la volan, prin Turda

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 02.35, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, au oprit...

Vine căldura! Temperaturi peste 37*C în zona Turda – Câmpia Turzii

Un val imens de căldură va lovi România începând cu data de 29 iunie. Potrivit Severe Weather Alert România,...

Iată cele mai noi informații despre MOMENTUL DESCHIDERII ștrandului Durgău

Devreme ce mulți cititori RefleqtMedia ne întreabă când se va deschide Ștrandul Durgău, am contactat reprezentanții Salina Turda, pentru...
spot_img

Tentativa de crima sau de sinucidere la Targu Mures

La data de 05 noiembrie a.c., în jurul orei 15.15, polițiștii au fost sesizați prin Apel 112, de către un bărbat din localitatea Livezeni,...
%d bloggers like this: