spot_img
spot_img

Petre Pop – un nou atac la adresa liberalilor

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Consilierul județean, Petre Pop, s-a specializat în atacuri la adresa rivalilor politici, proferate fie prin rețelele de socializare, fie – mai nou, prin organe de presă.

Ultimul său atac la adresa liberalilor a fost preluat inclusiv de site-ul presalocala.ro, iar mesajul transmis de consilierul județean este unul pe cât de tăios, pe atât de dur.

„Liberali înșcoliti de comuniști, cu licee și facultăți făcute la seral.

Sunt câteva paradoxuri liberale ale vremurilor actuale, greu de înțeles pentru oameni cu principii, enumăr câteva:
-liberali înșcoliti de comuniști, cu licee și facultăți făcute la seral;
-liberali, angajați la stat, în primărie;
-liberali corigenți la istorie, cultură si morală.
Educatia este unul dintre cei mai importanți factori în dezvoltarea personalității, deci, o perioadă în care îți structurezi sistemul de valori, este școala. Atunci se cristalizează cunoștințele pe baza cărora se fundamentează principiile de viață. Este destul de greu de înțeles, cum poți fi adeptul capitalului privat, al liberei inițiative, al principiului pieței libere, adică tocmai contrariul la ceea ce ai învățat în școlile comuniste, făcute la seral,…iar după ce câștigi alegerile ești angajat de partid în primărie.
Un concept destul de răspândit în liberalism este acela că statul trebuie sa aibă un rol minimal în gestionarea resurselor naționale, că statul este cel mai prost administrator al avutului obștesc. Păi nu e o ciudățenie să fii mare liberal si să cauți slujbe si simbrie de la stat, angajat în primărie?
Un partid național este fondat pe idealul național, pe identitatea istorică si culturală a elitei poporului. Poți vorbi despre liberali autentici în contextul în care, o primarie condusă de liberali confundă actul cultural cu entertainmentul de tip Amway.
Nu aș vrea să fiu înțeles greșit, pe vremea așa zisă a comuniștilor se făcea școală, liceele si facultățile la seral au dat multi specialiști, însă ținuta tweed și papion, nu cadrează cu pregătirea de sculer matrițer.”, a spus Pop.

La cine face referire consilierul județean nu știm, însă știm că atacurile sale se întețesc.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

La volan prin cartierul Lut sub efectul a 4 droguri

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiul Câmpia Turzii au...

Medicul, Tiberiu Vedean, este NEVINOVAT!

In cursul zilei de ieri, o persoana a adus alegatii foarte grave medicului, Tiberiu Vedean. Initial, RefleqtMedia a publicat stirea care...

Doamnele de la Baza 71 Aeriana s-au imbracat in IE

IA românească, un mijloc de promovare a identităţii românilor Astăzi sărbătorim naşterea Sfântului Ioan Botezătorul şi Sânzienele. Tot astăzi,...
spot_img

Solicitare elicopter pentru transport materiale

Elicopter al Inspectoratului General de Aviație, solicitat pentru transportul a 10 tone materiale și unelte necesare construirii unui refugiu montan în Parcul Național Munții...
%d bloggers like this: