spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Peste o sută de intervenții, în 24 de ore, pentru pompierii mureșeni

În ultimele 24 de ore, până în această dimineață la ora 08:00, pompierii mureșeni au fost solicitați la 54 de intervenții, două incendii, o altă situație de urgență și 51 de intervenții SMURD, dintre ele amintim:

Incendii:
Ieri 03 noiembrie, în jurul orelor 20:11, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș și SVSU Iernut, au fost solicitați să intervină în localitatea Șomoștelnic, pentru un incendiu de casă.


La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la bucătaria casei, acesta fiind propagat și la acoperișul casei pe o suprafață de aprox. 50 mp.


În urma incendiului au rezultat două victime de sex masculin, care s-au autoevacuat și prezentau arsuri de gradul 2 pe 10 % din suprafața corpului. Acestea au fost preluate de echipajul medical și transportate la UPU Târgu Mureș.

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 06:14, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș, au fost solicitați să intervină la un incendiu de apartament situat la etajul 3 din 4 dintr-un bloc de locuit, în Târgu Mureș, strada Măgurei.
Ajunși la locul incendiului, ardea mobilier din bucatărie incendiul fiind lichidat cu stingătoarele din dotare.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img