fbpx
spot_img

Peste 13.000 de permise vor expira în județul Cluj, în următoarele două luni! Schimbați-vă permisul din timp

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Conform unei analize efectuate la nivelul Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Cluj, în lunile noiembrie 2022-ianuarie 2023 se estimează că un număr de 13.585 de permise urmează a fi reînnoite.
 
 Apogeul va fi în luna ianuarie 2023 când vor expira 8.209 de permise de conducere, care au fost eliberate a începutul anului 2013.
 
 Rugăm cetățenii care și-au făcut permisul de conducere acum 10 ani să efectueze demersurile de preschimbare în perioada imediat următoare, pentru a evita supraaglomerarea instituției abilitate, care ar genera întârzieri.
 
 Pentru a eficientiza procedurile, Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Cluj a suplimentat cu un ghișeu, care este funcțional deja, în baza unei programări on-line efectuate în prealabil.
 
Persoanele vizate sunt rugate să se programeze pe site-ul www.drpciv.ro și să achite contravaloarea permisului de conducere în valoare de 89 lei prin transfer bancar sau prin intermediul platformelor http://www.xn--ghieul-5lc.ro/ sau www.drpciv.ro, secțiunea servicii online – plăți, mandat poștal, etc..
spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Magazin din Campia Turzii, amendat dupa ce vindea haine contrafacute

Magazinul Gamos Com din Campia Turzii, situat pe strada Vasile Alexandri, nr. 7A, s-a ales cu amenda din...

I&C Transilvania Constructii angajeaza deservent incarcator frontal

S.C. I&C Transilvania Constructii S.R.L. angajează Volist - Deservent încărcător frontal.   Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Cerinte:     experiență manipulare încărcător...

Transilvania Impact angajeaza la Campia Turzii

Angajam excavatorist cu experiență. Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Informații la telefon: 0760 233 617. resurseumane@transilvaniaimpact.ro  . . . #angajari #locuridemunca #transilvaniaimpact #icti

Pompierii clujeni atrag atenția! Incendiile de vegetație pot ucide!

Numai anul trecut am intervenit în județul Cluj la peste 900 de incendii de vegetație uscată, fiind printre...
%d bloggers like this: