12 C
Turda
Saturday, September 24, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăChețaniPeste 11 milioane de lei, trimise de PSD la Chețani

Peste 11 milioane de lei, trimise de PSD la Chețani

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În ultimii 3 ani, administrația locală a comunei Chețani a reușit să atragă peste 11 milioane de lei, pe proiecte de dezvoltare, din partea Guvernului PSD.

Acest lucru a fost reliefat de edilul din Chețani, Emil Florin Mocan, cu ocazia vizitei vicepremierului, Daniel Suciu.

Acesta din urmă a vizitat comuna, pentru a vedea personal stadiul de implementare a proiectului privind realizarea rețelei de canalizare și stație de epurare din Chețani.

Daniel Suciu, a lăudat eforturile depuse de Mocan, iar acesta din urmă a ținut să mulțumească PSD-ului pentru finanțările acordate.

Referitor la stația de epurare din Chețani, vicepremierul, Daniel Suciu, a remarcat metoda tehnologică unică de epurare a apelor uzate, implementată la Chețani, asigurându-i pe cetățeni de toată implicarea guvernului condus de Partidul Social Democrat în dezvoltarea comunei. – 

Între 2016 și 2019, prin eforturile comune depuse de administrația locală condusă de Emil Florin Mocan, dar și prin alocările bugetare ale guvernului PSD, au fost finanțate următoarele proiecte de dezvoltare locală:

-asfaltarea DC 96, dintre Chețani și Grindeni – 1.24 milioane de lei cofinanțați de către MDRAP

-asfaltări sat Chețani – 3.85 milioane de lei cofinanțați de către MDRAP

-canalizare și stație de epurare Chețani – 3.8 milioane de lei cofinanțați de către MDRAP (n.red. Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice)

-înființare rețea de apă potabilă în sat Grindeni – 2.12 milioane de lei cofinanțați de către MDRAP.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: