fbpx
spot_img
spot_img

Percheziții la Tritenii de Jos și Ceanu Mare

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au descins la locuințele a patru bărbați din comuna Ceanu Mare și Tritenii de Jos, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat, tăinuire și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

- Advertisement -
- Advertisement -

 

În urma cercetărilor demarate de polițiști a reieșit faptul că în perioada septembrie-octombrie 2021, cei în cauză ar fi sustras peste 100 de ovine de la stâne și pășuni situate în localitatea Ciurgău, Viișoara și Ploscoș, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 35.500 de lei.

 

Unul dintre bărbați este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, prin înlesnirea valorificării ovinelor sustrase, iau un altul pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Perchezițiile efectuate au condus la identificarea și ridicarea de valori monetare, de aproximativ 6.100 de lei, mijloace de probă, dar și un autovehicul despre care există indicii că ar fi fost utilizat la momentul săvârșirii infracțiunilor .

 

Totodată, în baza activităților de cercetare, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecători Turda a dispus măsura sechestrului asiguratoriu asupra a două autoturisme și a unui utilaj agricol, în valoare totală de 20.000 lei

 

Cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 45 de ani, din comunele Ceanu Mare și Tritenii de Jos au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, în cursul acestei zile fiind prezentați instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestora.

 

Activitatea polițiștilor a beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj-Napoca, în cadrul acțiunii participând luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: