fbpx
Wednesday, May 31, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeStiri - nationalPercheziții DNA la IGSU - Raed Arafat: Nu a descins nimeni

Percheziții DNA la IGSU – Raed Arafat: Nu a descins nimeni

spot_img

În această dimineață, presa națională a scris despre o „descindere” a DNA la sediul IGSU și DSU, instituții coordonate de secretarul de stat, Raed Arafat.

„În primele zile ale lunii noiembrie 2022, procurorii DNA au ridicat de la IGSU documentele legate de achiziția a patru barocamere mobile cumpărate pe bani europeni de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, la indicațiile lui Raed Arafat, în 2017, susțin surse din IGSU, pentru Libertatea. De peste patru ani, ele zac nefolosite.” 


Citeşte întreaga ştire: DNA a descins la IGSU pentru afacerea a 4 barocamere de 5 milioane de euro, care zac nefolosite. „După anterioarele percheziții, în legătură cu altă achiziție, ambasadorul SUA a fost văzut în birou la Arafat”

În replică, Raed Arafat îi acuză pe jurnalilștii de la Libertatea de articole false și tendențioase.

Un articol tendentios si plin de informatii inexacte, sau chiar false! Nimic nou sub soare, cand vine vorba de jurnalistii din publicatia respectiva in relatie cu activitatea DSU-IGSU sau a mea personal.

DNA nu a “descins” la IGSU pe tema camerelor hiperbare! Acesta doar a solicitat prin posta documente care s-au pus la dispozitie, asa cum se intampla cu multe achizitii care au reclamatii sau care au aspecte care necesita clarificare!
 
Costul intretinerii lunare a camerelor hiperbare nu este 20.000 Euro!
Eu nu am avut discutii cu fostul ambasador al SUA, sau cu oricare alt ambasador, pe acest subiect! De altfel camerele respective sunt de fabricatie Germana si nu au nicio relatie cu SUA.
Am solicitat colegilor de la DSU si de la IGSU sa vina cu un comunicat care sa raspunda la toate bazaconiile scrise de “jurnalistii de investigatii” respectivi!
 
P.S. Cand o publicatie care se pretinde a fi una serioasa vine cu astfel de articole, credibilitatea ei trebuie pusa sub semnul intrebarii, asa cum pune ea credibilitatea unora si altora sub semnul intrebarii distribuind informatii exagerate, false sau incomplete!”, scrie Raed Arafat pe rețelele de socializare.
spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: