fbpx
spot_img
spot_img

Percheziții DIICOT la Cluj și în alte 26 de județe

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

perchezitii DIICOTÎn această dimineață, în 27 de județe au loc sute de percheziții DIICOT. Sunt vizate clanurile de crimă organizată, care au făcut averi din suferința altora. Operațiunea se cheamă „Ziua Z”.

“În cadrul operatiunii ZIUA Z ,sub coordonarea Structurii Centrale a DIICOT, procurorii din cadrul direcţiei au declanşat o amplă acţiune de combatere a fenomenului infracţional organizat, care se derulează concomitent pe teritoriul a 28 de judeţe şi a municipiului Bucureşti (Botosani, Suceava, Iasi, Neamt, Vaslui, Galati, Braila, Vrancea, Covasna, Brasov, Buzau, Prahova, Dambovita, Constanta, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Teleorman, Dolj, Gorj, Caras, Hunedoara, Timisoara, Bihor, Satu Mare, Salaj, Cluj si Bistrita Nasaud) fiind efectuate un număr de 238 de percheziţii domiciliare, ce vizează nu mai puţin de 227 de suspecţi”, transmite Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

Potrivit sursei citate, acţiunile sunt rezultatul investigaţiilor derulate în 20 de dosare instrumentate de către 14 structuri teritoriale ale DIICOT şi Structura Centrală, ce vizează “destructurarea mai multor grupări infracţionale implicate în majoritatea formelor de criminalitate organizată ce intră în competenţa direcţiei, respectiv trafic de droguri de risc şi de mare risc, trafic de persoane, criminalitate informatică, evaziune fiscală, contrabandă precum şi infractiuni cu violenţă, santaj, lipsire de libertate in mod ilegal si tentativă de omor”, arată procurorii DIICOT.

În total, 290 de persoane vor fi duse la audieri.

N-ar fi exclus ca, după această descindere, să fie destructurată și rețeaua care alimenteză cu droguri tinerii din Turda și Câmpia Turzii.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: