spot_img

Perchezitie la Cluj, intr-un dosar de inselaciune

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

În dimineața zilei de ieri, 9 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au pus în executare două mandate de percheziție, la domiciliile din Cluj-Napoca a trei persoane, cercetate pentru săvârșirea a două infracțiuni de înșelăciune. O femeie de 31 de ani și doi bărbați, de 38 și 18 ani, au fost reținuți pentru 24 de ore.

 

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 8 și 22 octombrie a.c., femeia ar fi apelat două persoane, pe care le-ar fi  convins că este o apropiată a acestora, solicitând fiecăreia câte o sumă de bani pentru plata unor servicii ce nu suportă amânare.  Ulterior, banii ar fi fost preluați de bărbatul de 38 de ani, persoană recomandată a fi o cunoștință a femeii, trimisă de aceasta pentru a ridica suma respectivă.

 

În urma perchezițiilor desfășurate, au fost ridicate telefoane mobile, cartele S.I.M. și articole vestimentare, obiecte cu privire la care există indicii că ar fi fost utilizate la săvârșirea faptelor.

 

Cei trei au fost conduși cu mandat de aducere la sediul unității, pentru continuarea cercetărilor, iar în baza probatoriului administrat, față de aceștia  polițiștii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

 

În cursul acestei zile, cei trei au fost prezentați magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

Activitățile au beneficiat de sprijinul Serviciului Criminalistic Cluj, polițiștilor din cadrul Secției 3 Poliție Cluj-Napoca, precum și de suportul de specialitate al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

 

De asemenea, la activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Ștefan Cicio Pop”  Cluj-Napoca.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

A lovit o femeie de 66 de ani cu trotineta ȘI A FUGIT DE LA FAȚA LOCULUI – o cunoașteți?

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit la un accident de circulație semnalat la data...

Crimă în zona de munte a Clujului? O târgumureșeancă a dispărut în condiții suspecte

La data de 23 mai a.c., în jurul orei 13.05, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel...

Cu burta la gură, înainte de majorat – vezi câte mame minore are județul Cluj

În conformitate cu statisticile europene publicate recent, România se numără printre țările cu cele mai multe mame minore. Pornind...

VIDEO – Două persoane rănite în accidentul de pe Centura Vâlcele – Apahida

Două persoane au fost rănite în tamponarea în lanț petrecută pe Centura Vâlcele-Apahida. „Până în acest moment, trei persoane...
spot_img

Consiliul Județean a demarat lucrările de întreținere pe DJ 161B Ceanu Mare – Morțești – Ploscoș

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrări de întreținere ce vizează refacerea sistemului rutier pe tronsonul Ceanu Mare – Morțești – Ploscoș situat pe drumul...
%d bloggers like this: